Author Topic: Avast! Forum Bug  (Read 2244 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline TheDanielO39

  • Newbie
  • *
  • Posts: 13
Avast! Forum Bug
« on: December 22, 2010, 12:08:21 PM »
Hello again guys,

Is it me or does the avast! forums have intermittent service (e.g sometimes the website will load, sometimes it won't)




Thanks again,
TheDanielO39

Offline Lisandro

  • Avast team
  • Certainly Bot
  • *
  • Posts: 67276
Re: Avast! Forum Bug
« Reply #1 on: December 22, 2010, 12:13:35 PM »
Already known... i.e., the instability of the service...
The best things in life are free.

Offline Swarnava/Heaven GOD

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 242
  • Give me the place 2 stand & I shall move the earth
Re: Avast! Forum Bug
« Reply #2 on: December 22, 2010, 02:18:44 PM »
i am also face the problem in avast.com...even when i download avast beta from avast server speed are too slow..

are you sure it is not problem of server of avast.com?
If java had true garbage collection, most program would delete themselves upon execution

Offline yongsua

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 270
Re: Avast! Forum Bug
« Reply #3 on: December 22, 2010, 04:07:27 PM »
Same here.The passed four hours,I also faced the problem to surf Avast! forum.
Avast and ESET fan since the first day using them. :-)

Offline Hexo

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 131
    • Blog
Re: Avast! Forum Bug
« Reply #4 on: December 22, 2010, 04:08:02 PM »
Yes the avast forum is sometimes very slow.
But isn´t the database.
The database is the most time very fast
(Page created in 0.067 seconds with 21 queries.)

I think, that there are to much people on the avast page, so that the sever can´t work with the normal speed.
Main PC: Windows 7 64bit, Core I5 2500K, F-Secure IS2012
Notebook: Dell XPS 1530, Windows 7 64bit, Kaspersky IS 2012
Second PC: Windows XP 32bit, F-Secure IS2011 | Asus Eee PC 1000H: Windows XP 32bit, avast! IS

Offline spg SCOTT

  • Massive Poster
  • ****
  • Posts: 4130
  • There is no magic, only lost physics
    • spg SCOTT
Re: Avast! Forum Bug
« Reply #5 on: December 22, 2010, 05:20:52 PM »
Yes the avast forum is sometimes very slow.
But isn´t the database.
The database is the most time very fast
(Page created in 0.067 seconds with 21 queries.)
...

I've had up to 560 seconds before now...
“There is a computer disease that anybody who works with computers knows about. It's a very serious disease and it interferes completely with the work. The trouble with computers is that you 'play' with them!”Richard Feynman