Author Topic: Weird problem  (Read 3513 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Left123

  • There Is No Patch For Human Stupidity.
  • Avast Evangelist
  • Advanced Poster
  • ***
  • Posts: 1048
  • Proud Community Member&Helper.
Weird problem
« on: January 06, 2011, 08:40:32 PM »
Today a new problem came up.I tryed to open a game called lineage.Before it load it shows a screeshot(while loading)It usually doesn't take more than 1 minute to load but now it takes like 5 minutes and then it shows a gameguard error(not something to do with security,just sayin)i said ok it was just a "bad patch" but after that the pc froze.I could hear a song i was listening in youtube but the dekstop was dead.I even did a scan with mbam,it found 2 viruses and avast found 4 viruses,i deleted them and still got the same problem.Don't rly care about the game but i'm a bit worried about pc.
I post my otl log here and i would like to know if everything is ok.
P.S:Don't reply please i would like to hear only essexsboy decision since he is the otl expert.
Regards
AMD Athlon(tm) X2 Dual-Core Processor 4200+ - 2.20 GHz,3,00 GB RAM -
Browser:Mozilla Firefox +WOT - SoftWare:CCleaner - Windows 7 32 bit
No Anti-Virus

Offline essexboy

  • Malware removal instructor
  • Avast Überevangelist
  • Probably Bot
  • *****
  • Posts: 40589
  • Dragons by Sasha
    • Malware fixes
Re: Weird problem
« Reply #1 on: January 06, 2011, 08:46:42 PM »
Nothing showqing there - have you tried re-installing the game ?

Offline Left123

  • There Is No Patch For Human Stupidity.
  • Avast Evangelist
  • Advanced Poster
  • ***
  • Posts: 1048
  • Proud Community Member&Helper.
Re: Weird problem
« Reply #2 on: January 06, 2011, 08:48:59 PM »
No,shall i try?
AMD Athlon(tm) X2 Dual-Core Processor 4200+ - 2.20 GHz,3,00 GB RAM -
Browser:Mozilla Firefox +WOT - SoftWare:CCleaner - Windows 7 32 bit
No Anti-Virus

Offline essexboy

  • Malware removal instructor
  • Avast Überevangelist
  • Probably Bot
  • *****
  • Posts: 40589
  • Dragons by Sasha
    • Malware fixes
Re: Weird problem
« Reply #3 on: January 06, 2011, 08:56:22 PM »
Yep

Offline Asyn

  • Avast Überevangelist
  • Certainly Bot
  • *****
  • Posts: 76029
    • >>>  Avast Forum - Deutschsprachiger Bereich  <<<
Re: Weird problem
« Reply #4 on: January 06, 2011, 09:46:53 PM »
Are you on 5.1.874 ??
Some problems with gameguard have been fixed in this release...
http://forum.avast.com/index.php?topic=68927.0
asyn
W8.1 [x64] - Avast Free AV 23.3.8047.BC [UI.757] - Firefox ESR 102.9 [NS/uBO/PB] - Thunderbird 102.9.1
Avast-Tools: Secure Browser 109.0 - Cleanup 23.1 - SecureLine 5.18 - DriverUpdater 23.1 - CCleaner 6.01
Avast Wissenswertes (Downloads, Anleitungen & Infos): https://forum.avast.com/index.php?topic=60523.0

Offline Left123

  • There Is No Patch For Human Stupidity.
  • Avast Evangelist
  • Advanced Poster
  • ***
  • Posts: 1048
  • Proud Community Member&Helper.
Re: Weird problem
« Reply #5 on: January 06, 2011, 09:52:56 PM »
Yes avast was the problem,i unistalled it and now i can play
AMD Athlon(tm) X2 Dual-Core Processor 4200+ - 2.20 GHz,3,00 GB RAM -
Browser:Mozilla Firefox +WOT - SoftWare:CCleaner - Windows 7 32 bit
No Anti-Virus

Offline Asyn

  • Avast Überevangelist
  • Certainly Bot
  • *****
  • Posts: 76029
    • >>>  Avast Forum - Deutschsprachiger Bereich  <<<
Re: Weird problem
« Reply #6 on: January 06, 2011, 09:54:27 PM »
Yes avast was the problem,i unistalled it and now i can play

You don't need to uninstall it, just use the latest build. ;)
asyn
W8.1 [x64] - Avast Free AV 23.3.8047.BC [UI.757] - Firefox ESR 102.9 [NS/uBO/PB] - Thunderbird 102.9.1
Avast-Tools: Secure Browser 109.0 - Cleanup 23.1 - SecureLine 5.18 - DriverUpdater 23.1 - CCleaner 6.01
Avast Wissenswertes (Downloads, Anleitungen & Infos): https://forum.avast.com/index.php?topic=60523.0

Offline Left123

  • There Is No Patch For Human Stupidity.
  • Avast Evangelist
  • Advanced Poster
  • ***
  • Posts: 1048
  • Proud Community Member&Helper.
Re: Weird problem
« Reply #7 on: January 06, 2011, 10:09:23 PM »
U know,this morning i updated avast at latest version(5.1)and many problems came up..Plus that when i open l2 cpu goes 100% cause of avast
AMD Athlon(tm) X2 Dual-Core Processor 4200+ - 2.20 GHz,3,00 GB RAM -
Browser:Mozilla Firefox +WOT - SoftWare:CCleaner - Windows 7 32 bit
No Anti-Virus

Offline Asyn

  • Avast Überevangelist
  • Certainly Bot
  • *****
  • Posts: 76029
    • >>>  Avast Forum - Deutschsprachiger Bereich  <<<
Re: Weird problem
« Reply #8 on: January 06, 2011, 10:15:06 PM »
U know,this morning i updated avast at latest version(5.1)and many problems came up..Plus that when i open l2 cpu goes 100% cause of avast

Please try this: http://files.avast.com/files/beta/5.0.874/setup_av_free.exe
asyn
W8.1 [x64] - Avast Free AV 23.3.8047.BC [UI.757] - Firefox ESR 102.9 [NS/uBO/PB] - Thunderbird 102.9.1
Avast-Tools: Secure Browser 109.0 - Cleanup 23.1 - SecureLine 5.18 - DriverUpdater 23.1 - CCleaner 6.01
Avast Wissenswertes (Downloads, Anleitungen & Infos): https://forum.avast.com/index.php?topic=60523.0