Author Topic: Problem whit Avast! Webrep  (Read 16098 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

selen

  • Guest
Problem whit Avast! Webrep
« on: February 25, 2011, 09:35:15 AM »
Since yesterday evening none of the web pages show any kind of rating. Avast Webrep is correctly installed. Is the server under maintenance again or it is a problem of mine?

crofty59

  • Guest
Re: Problem whit Avast! Webrep
« Reply #1 on: February 25, 2011, 09:44:51 AM »
Since yesterday evening none of the web pages show any kind of rating. Avast Webrep is correctly installed. Is the server under maintenance again or it is a problem of mine?

I am getting the same, so i would say problem on Avast end.

Will wait and see what other avast users report.

Just noticed this thread
http://forum.avast.com/index.php?topic=72136.0

cheers
« Last Edit: February 25, 2011, 09:47:19 AM by crofty59 »

Offline Jan Gahura

  • Avast team
  • Full Member
  • *
  • Posts: 162
    • ALWIL Software
Re: Problem whit Avast! Webrep
« Reply #2 on: February 25, 2011, 09:46:57 AM »
It is a server problem. We're working on it. Sorry for the inconvenience.

crofty59

  • Guest
Re: Problem whit Avast! Webrep
« Reply #3 on: February 25, 2011, 09:48:09 AM »
It is a server problem. We're working on it. Sorry for the inconvenience.

Thanks for the info mafist

Cheers

selen

  • Guest
Re: Problem whit Avast! Webrep
« Reply #4 on: February 25, 2011, 09:54:06 AM »
It is a server problem. We're working on it. Sorry for the inconvenience.
Tnaks for the information

Offline AndreaVr

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 192
    • Blog Ufficiale Andrea Lonardi ~ Non si vive di sola tecnologia !!
Re: Problem whit Avast! Webrep
« Reply #5 on: February 25, 2011, 10:27:53 AM »
The WebRep to me now is that with firefox internet explorer 8 will not work with the version of Avast 6.0.1000 ..
I tried uninstalling and reinstalling but nothing changes

Offline Asyn

  • Avast Überevangelist
  • Certainly Bot
  • *****
  • Posts: 76069
  • Urlaub/Vacation
    • >>>  Avast Forum - Deutschsprachiger Bereich  <<<
Re: Problem whit Avast! Webrep
« Reply #6 on: February 25, 2011, 10:33:35 AM »
The WebRep to me now is that with firefox internet explorer 8 will not work with the version of Avast 6.0.1000 ..
I tried uninstalling and reinstalling but nothing changes

See Reply #2...!!!
W8.1 [x64] - Avast PremSec 22.7.7366.BC [UI.713] - Firefox ESR 91.11 [NS/uBO/PB] - Thunderbird 91.11
Avast-Tools: Secure Browser 103.0 - Cleanup 22.2 - SecureLine 5.18 - DriverUpdater 22.2 - CCleaner 6.01
Avast Wissenswertes (Downloads, Anleitungen & Infos): https://forum.avast.com/index.php?topic=60523.0

Offline RejZoR

  • Polymorphic Sheep
  • Serious Graphoman
  • *****
  • Posts: 9410
  • We are supersheep, resistance is futile!
    • RejZoR's Flock of Sheep
Re: Problem whit Avast! Webrep
« Reply #7 on: February 25, 2011, 10:33:48 AM »
In what way? Not showing in the browser interface or just not showing the ratings?
Visit my webpage Angry Sheep Blog

selen

  • Guest
Re: Problem whit Avast! Webrep
« Reply #8 on: February 25, 2011, 10:34:42 AM »
The WebRep to me now is that with firefox internet explorer 8 will not work with the version of Avast 6.0.1000 ..
I tried uninstalling and reinstalling but nothing changes
I'm italian like you, my web rep doesn't work still now.It's a server problem

Offline AndreaVr

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 192
    • Blog Ufficiale Andrea Lonardi ~ Non si vive di sola tecnologia !!
Re: Problem whit Avast! Webrep
« Reply #9 on: February 25, 2011, 10:39:31 AM »
The WebRep to me now is that with firefox internet explorer 8 will not work with the version of Avast 6.0.1000 ..
I tried uninstalling and reinstalling but nothing changes
I'm italian like you, my web rep doesn't work still now.It's a server problem

I thought it was ok to a problem of avast! wait until it works because it is not just a visual indication of all

selen

  • Guest
Re: Problem whit Avast! Webrep
« Reply #10 on: February 25, 2011, 11:07:50 AM »
Webrep works now :)
« Last Edit: February 25, 2011, 01:58:12 PM by selen »

Offline AndreaVr

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 192
    • Blog Ufficiale Andrea Lonardi ~ Non si vive di sola tecnologia !!
Re: Problem whit Avast! Webrep
« Reply #11 on: February 25, 2011, 11:09:16 AM »
Webrep now works :)

I confirm it works
 ;D ;D ;D ;D

plushmoon

  • Guest
Re: Problem whit Avast! Webrep
« Reply #12 on: February 25, 2011, 02:30:07 PM »
I have just installed Webrep after updating the Avast program (I have the free version, XP Home and Mozilla). It works when I visit any site, but I don't have any icons on Google search. Any suggestions?

Offline Jan Gahura

  • Avast team
  • Full Member
  • *
  • Posts: 162
    • ALWIL Software
Re: Problem whit Avast! Webrep
« Reply #13 on: February 25, 2011, 02:42:41 PM »
It should be fixed in a short time. It is an issue caused by a recent server problem. Thank you for patience.

Offline Asyn

  • Avast Überevangelist
  • Certainly Bot
  • *****
  • Posts: 76069
  • Urlaub/Vacation
    • >>>  Avast Forum - Deutschsprachiger Bereich  <<<
Re: Problem whit Avast! Webrep
« Reply #14 on: February 25, 2011, 02:45:24 PM »
It should be fixed in a short time. It is an issue caused by a recent server problem. Thank you for patience.

Funny, it works here...
http://forum.avast.com/index.php?topic=72145.msg602479#msg602479
W8.1 [x64] - Avast PremSec 22.7.7366.BC [UI.713] - Firefox ESR 91.11 [NS/uBO/PB] - Thunderbird 91.11
Avast-Tools: Secure Browser 103.0 - Cleanup 22.2 - SecureLine 5.18 - DriverUpdater 22.2 - CCleaner 6.01
Avast Wissenswertes (Downloads, Anleitungen & Infos): https://forum.avast.com/index.php?topic=60523.0