Author Topic: [Resolved] WebRep not working?  (Read 9762 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Para-Noid

  • Avast Evangelist
  • Starting Graphoman
  • ***
  • Posts: 6710
  • Trust only what you test yourself!
[Resolved] WebRep not working?
« on: February 25, 2011, 04:43:49 PM »
WebRep is not working in either "regular" or sandbox. No green lines or anything. Can't even vote. Any ideas? Yes, WebRep is installed in both Firefox and IE.
« Last Edit: February 25, 2011, 05:19:23 PM by Para-Noid »
Dell Inspiron, Win10x64--HP Envy Win10x64--Both systems Avast Free v17.9.2322, Comodo Firewall v8.2 w/D+, MalwareBytes v3.0, OpenDNS, Super Anti-Spyware, Spyware Blaster, MCShield, Unchecky, Vivaldi Browser and, various browser security tools.

"Look before you leap!" Use online scanners before you click on any link.

Offline schmidthouse

  • VIRUS FREE A Long Time
  • Avast Evangelist
  • Starting Graphoman
  • ***
  • Posts: 7113
  • When you think you know, Think Again
Re: WebRep not working?
« Reply #1 on: February 25, 2011, 04:55:51 PM »
WebRep is not working in either "regular" or sandbox. No green lines or anything. Can't even vote. Any ideas? Yes, WebRep is installed in both Firefox and IE.

As yesterday, I'm sure The Team is aware. Like VlK said yesterday, its a server issue not on your machine. WebRep is not an essential system secure element, so just sit back and it will resolve itself I'm sure. :)
***HP ENVY 15K LT W10 Pro 21H2 64Bit/250GB SSD/16GB Ram/ADU v.22.2b/VS/SANDBOXIE-plus/MailWasherPRO
**HP Compaq 8510p LT W10 Pro 21H2 64Bit/1TB HD/8GB Ram/ADU v.22.2b/VS/SANDBOXIE/HotSpot Shield
 Avast Mobile Security (Android)
LAYERED SECURITY SOFTWARE

Offline DavidR

  • Avast Überevangelist
  • Certainly Bot
  • *****
  • Posts: 86649
  • No support PMs thanks
Re: WebRep not working?
« Reply #2 on: February 25, 2011, 04:57:07 PM »
Still working here just checked it yet again.
Windows 10 Home 64bit/ Acer Aspire F15/ Intel Core i5 7200U 2.5GHz, 8GB DDR4 memory, 256GB SSD, 1TB HDD/ avast! free 22.5.6015 (build 22.5.7263.730) UI 1.0.711/ Firefox, uBlock Origin, uMatrix/ MailWasher Pro/ Avast! Mobile Security

Offline Para-Noid

  • Avast Evangelist
  • Starting Graphoman
  • ***
  • Posts: 6710
  • Trust only what you test yourself!
Re: WebRep not working?
« Reply #3 on: February 25, 2011, 05:02:15 PM »
As if by magic it's back. Don't know where it went or where it came from. I tell you...it's magic! Do you believe in magic?
Dell Inspiron, Win10x64--HP Envy Win10x64--Both systems Avast Free v17.9.2322, Comodo Firewall v8.2 w/D+, MalwareBytes v3.0, OpenDNS, Super Anti-Spyware, Spyware Blaster, MCShield, Unchecky, Vivaldi Browser and, various browser security tools.

"Look before you leap!" Use online scanners before you click on any link.

Offline DavidR

  • Avast Überevangelist
  • Certainly Bot
  • *****
  • Posts: 86649
  • No support PMs thanks
Re: WebRep not working?
« Reply #4 on: February 25, 2011, 05:04:32 PM »
Well hopefully you have learned not to be too quick to fire off a topic, give it some time ;D
Windows 10 Home 64bit/ Acer Aspire F15/ Intel Core i5 7200U 2.5GHz, 8GB DDR4 memory, 256GB SSD, 1TB HDD/ avast! free 22.5.6015 (build 22.5.7263.730) UI 1.0.711/ Firefox, uBlock Origin, uMatrix/ MailWasher Pro/ Avast! Mobile Security

Offline Zyndstoff (aka Steven Gail)

  • Avast Evangelist
  • Massive Poster
  • ***
  • Posts: 2604
  • I can resist anything except temptation.
    • tex62
Re: WebRep not working?
« Reply #5 on: February 25, 2011, 05:06:57 PM »
It's not working here on my machine since yesterday afternoon... did I wait long enough?  ::)
7 x64 SP1, FF 8a Aurora, TB6, 6.0.1203 Free
Free MBAM Clear

Offline Zyndstoff (aka Steven Gail)

  • Avast Evangelist
  • Massive Poster
  • ***
  • Posts: 2604
  • I can resist anything except temptation.
    • tex62
Re: WebRep not working?
« Reply #6 on: February 25, 2011, 05:07:57 PM »
HA...!

While typing the previous post, it came back to life.... so: working here now.
7 x64 SP1, FF 8a Aurora, TB6, 6.0.1203 Free
Free MBAM Clear

Offline schmidthouse

  • VIRUS FREE A Long Time
  • Avast Evangelist
  • Starting Graphoman
  • ***
  • Posts: 7113
  • When you think you know, Think Again
Re: WebRep not working?
« Reply #7 on: February 25, 2011, 05:09:21 PM »
Well hopefully you have learned not to be too quick to fire off a topic, give it some time ;D
The same topic was started 2 days ago. Now there are 2 toppics with the same heading??
***HP ENVY 15K LT W10 Pro 21H2 64Bit/250GB SSD/16GB Ram/ADU v.22.2b/VS/SANDBOXIE-plus/MailWasherPRO
**HP Compaq 8510p LT W10 Pro 21H2 64Bit/1TB HD/8GB Ram/ADU v.22.2b/VS/SANDBOXIE/HotSpot Shield
 Avast Mobile Security (Android)
LAYERED SECURITY SOFTWARE

doktornotor

  • Guest
Re: WebRep not working?
« Reply #8 on: February 25, 2011, 05:09:48 PM »
Geez folks, really - there are apparently some server issues, can't you just browse w/o a rating addons for a couple of days and give it time to settle?

And as noted multiple times before, the icon needs a way to indicate server problems.

Offline DavidR

  • Avast Überevangelist
  • Certainly Bot
  • *****
  • Posts: 86649
  • No support PMs thanks
Re: WebRep not working?
« Reply #9 on: February 25, 2011, 05:17:49 PM »
Well hopefully you have learned not to be too quick to fire off a topic, give it some time ;D
The same topic was started 2 days ago. Now there are 2 toppics with the same heading??

So, it has worked most of the time for me and at times it is intermittent, but it isn't something that I'm actually looking out for every moment of the day. Since it isn't critical to your security it isn't something that I get terribly concerned about.

It will no doubt be something which takes a little time to bed in.
Windows 10 Home 64bit/ Acer Aspire F15/ Intel Core i5 7200U 2.5GHz, 8GB DDR4 memory, 256GB SSD, 1TB HDD/ avast! free 22.5.6015 (build 22.5.7263.730) UI 1.0.711/ Firefox, uBlock Origin, uMatrix/ MailWasher Pro/ Avast! Mobile Security

Offline Para-Noid

  • Avast Evangelist
  • Starting Graphoman
  • ***
  • Posts: 6710
  • Trust only what you test yourself!
Re: WebRep not working?
« Reply #10 on: February 25, 2011, 05:18:43 PM »
If there is/was a server malfunction it would seem logical to let all users know so we wouldn't see the need to post. No need to be rude!
« Last Edit: February 25, 2011, 05:20:49 PM by Para-Noid »
Dell Inspiron, Win10x64--HP Envy Win10x64--Both systems Avast Free v17.9.2322, Comodo Firewall v8.2 w/D+, MalwareBytes v3.0, OpenDNS, Super Anti-Spyware, Spyware Blaster, MCShield, Unchecky, Vivaldi Browser and, various browser security tools.

"Look before you leap!" Use online scanners before you click on any link.

doktornotor

  • Guest
Re: WebRep not working?
« Reply #11 on: February 25, 2011, 05:24:47 PM »
If there is/was a server malfunction it would seem logical to let all users know so we wouldn't see the need to post. No need to be rude!

It's been posted multiple times by Avast staff here that there are server issues - but people just keep starting one thread after another.  :-\

Offline DavidR

  • Avast Überevangelist
  • Certainly Bot
  • *****
  • Posts: 86649
  • No support PMs thanks
Re: [Resolved] WebRep not working?
« Reply #12 on: February 25, 2011, 05:26:53 PM »
I think Vlk did mention some server problems in another webrep topic I don't recall which.

Take a look at the forum topics it is swamped with webrep topics, so if everyone creates their own new topic rather than comment in an existing one, it will be even harder to find any response.
Windows 10 Home 64bit/ Acer Aspire F15/ Intel Core i5 7200U 2.5GHz, 8GB DDR4 memory, 256GB SSD, 1TB HDD/ avast! free 22.5.6015 (build 22.5.7263.730) UI 1.0.711/ Firefox, uBlock Origin, uMatrix/ MailWasher Pro/ Avast! Mobile Security

Offline Gopher John

  • Avast Evangelist
  • Super Poster
  • ***
  • Posts: 2098
Re: [Resolved] WebRep not working?
« Reply #13 on: February 25, 2011, 05:37:15 PM »
There is a silver lining about the WebRep postings.  It's a testament to the popularity of the feature. :D
AMD A6-5350M APU with Radeon HD Graphics, 8.0GB RAM, Win7 Pro SP1 64bit, IE11
i7-3610QM 2.3GHZ, 8.0GB Ram,  Nvidia GeForce GT 630M 2GB, Win7 Pro SP1 64bit, IE 11
Common to both: Avast Premium Security 19.7.2388, WinPatrol Plus, SpywareBlaster 5.5, Opera 12.18, Firefox 68.0.2, MBam Free, CCleaner

doktornotor

  • Guest
Re: [Resolved] WebRep not working?
« Reply #14 on: February 25, 2011, 05:51:50 PM »
There is a silver lining about the WebRep postings.  It's a testament to the popularity of the feature. :D

Well yeah, looks good; given enough time it could be as good as WOT or even better... but time is the keyword here.  ;)