Author Topic: WebRep broken pictures?  (Read 14812 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

fidmas

  • Guest
WebRep broken pictures?
« on: February 26, 2011, 08:41:07 PM »
No body else seeing these?  See attached.  What should they be?

Offline Asyn

  • Avast Überevangelist
  • Certainly Bot
  • *****
  • Posts: 76031
    • >>>  Avast Forum - Deutschsprachiger Bereich  <<<
Re: WebRep broken pictures?
« Reply #1 on: February 26, 2011, 08:49:34 PM »
No body else seeing these? 

No. (At least not yet...)
asyn
W8.1 [x64] - Avast Free AV 23.3.8047.BC [UI.757] - Firefox ESR 102.9 [NS/uBO/PB] - Thunderbird 102.9.1
Avast-Tools: Secure Browser 109.0 - Cleanup 23.1 - SecureLine 5.18 - DriverUpdater 23.1 - CCleaner 6.01
Avast Wissenswertes (Downloads, Anleitungen & Infos): https://forum.avast.com/index.php?topic=60523.0

hayc59

  • Guest
Re: WebRep broken pictures?
« Reply #2 on: February 26, 2011, 08:57:41 PM »
working here as well

YoKenny

  • Guest
Re: WebRep broken pictures?
« Reply #3 on: February 26, 2011, 09:01:22 PM »

fidmas

  • Guest
Re: WebRep broken pictures?
« Reply #4 on: February 26, 2011, 09:06:18 PM »
Something to do with security settings.  When I install WebRep, I'm unable to display "Mixed Content" pages without the prompt, regardless of the IE security setting.

Beats me.  Probably not worth the trouble.

fidmas

  • Guest
Re: WebRep broken pictures?
« Reply #5 on: February 26, 2011, 09:09:05 PM »
working here as well
For now ;)

Click the bars in the toolbar.  Look clean?

YoKenny

  • Guest
Re: WebRep broken pictures?
« Reply #6 on: February 26, 2011, 09:11:05 PM »
It would help if you show if you are using XP Pro or XP Home in your signature.
No problem on my XP Pro system.

fidmas

  • Guest
Re: WebRep broken pictures?
« Reply #7 on: February 26, 2011, 09:20:29 PM »
It would help if you show if you are using XP Pro or XP Home in your signature.
No problem on my XP Pro system.

Pro

Offline Asyn

  • Avast Überevangelist
  • Certainly Bot
  • *****
  • Posts: 76031
    • >>>  Avast Forum - Deutschsprachiger Bereich  <<<
Re: WebRep broken pictures?
« Reply #8 on: February 26, 2011, 09:23:24 PM »
It would help if you show if you are using XP Pro or XP Home in your signature.
No problem on my XP Pro system.

Pro

Pro/Home is in no way related to this problem, guys.
W8.1 [x64] - Avast Free AV 23.3.8047.BC [UI.757] - Firefox ESR 102.9 [NS/uBO/PB] - Thunderbird 102.9.1
Avast-Tools: Secure Browser 109.0 - Cleanup 23.1 - SecureLine 5.18 - DriverUpdater 23.1 - CCleaner 6.01
Avast Wissenswertes (Downloads, Anleitungen & Infos): https://forum.avast.com/index.php?topic=60523.0

fidmas

  • Guest
Re: WebRep broken pictures?
« Reply #9 on: February 26, 2011, 09:25:36 PM »
Anyone have a screenshot of one that's not blocking those graphics?  like what are they supposed to be?

Something's funny about the addon though.  It shouldn't change my security settings in Internet Options.

Offline Asyn

  • Avast Überevangelist
  • Certainly Bot
  • *****
  • Posts: 76031
    • >>>  Avast Forum - Deutschsprachiger Bereich  <<<
Re: WebRep broken pictures?
« Reply #10 on: February 26, 2011, 09:31:22 PM »
Anyone have a screenshot of one that's not blocking those graphics?

Here you go...
asyn
W8.1 [x64] - Avast Free AV 23.3.8047.BC [UI.757] - Firefox ESR 102.9 [NS/uBO/PB] - Thunderbird 102.9.1
Avast-Tools: Secure Browser 109.0 - Cleanup 23.1 - SecureLine 5.18 - DriverUpdater 23.1 - CCleaner 6.01
Avast Wissenswertes (Downloads, Anleitungen & Infos): https://forum.avast.com/index.php?topic=60523.0

spg SCOTT

  • Guest
Re: WebRep broken pictures?
« Reply #11 on: February 26, 2011, 09:33:18 PM »
It is the close button and some separators

fidmas

  • Guest
Re: WebRep broken pictures?
« Reply #12 on: February 26, 2011, 09:52:10 PM »
Yes.  Strange as all hell.  Those pictures coming from another server?  I don't know how to get the source code for that pop-up.

But then, there's still: The addon shouldn't change my security settings in Internet Options.  There's something unstable here.

Offline Asyn

  • Avast Überevangelist
  • Certainly Bot
  • *****
  • Posts: 76031
    • >>>  Avast Forum - Deutschsprachiger Bereich  <<<
Re: WebRep broken pictures?
« Reply #13 on: February 26, 2011, 09:56:48 PM »
1. I don't know how to get the source code for that pop-up.

2. But then, there's still: The addon shouldn't change my security settings in Internet Options.  There's something unstable here.

1. You can't. ;)
2. What did it change..??
W8.1 [x64] - Avast Free AV 23.3.8047.BC [UI.757] - Firefox ESR 102.9 [NS/uBO/PB] - Thunderbird 102.9.1
Avast-Tools: Secure Browser 109.0 - Cleanup 23.1 - SecureLine 5.18 - DriverUpdater 23.1 - CCleaner 6.01
Avast Wissenswertes (Downloads, Anleitungen & Infos): https://forum.avast.com/index.php?topic=60523.0

Offline sooners2win

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 196
Re: WebRep broken pictures?
« Reply #14 on: February 26, 2011, 10:02:27 PM »
No body else seeing these?  See attached.  What should they be?

Mine for IE is exactly the same
a6750f, amd phenom 9650quad core processor 2.30Ghz, Ram 8GB, Microsoft Vista Home Premium 64-bit SP2,Avast7 Free,Comodo Firewall, Malwarebytes, Superantispyware, Ccleaner, FF3.6.14,Google Chrome.