Author Topic: Another update problem?  (Read 2888 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

amonra

  • Guest
Another update problem?
« on: March 13, 2011, 10:49:45 AM »
This problem occurred on my XP Pro (32bit) system today. What does it mean? I think the database is actually not updated. (Avast5\defs\11031200 !)

Manually update doesn't work, too.

(There are two attachments. But they are not shown when not logged in. Sorry.)
« Last Edit: March 13, 2011, 10:55:25 AM by amonra »

Offline Eddy

  • Avast Evangelist
  • Maybe Bot
  • ***
  • Posts: 31205
  • Watching (over?) you
    • Malware removal, Biljart and other things.
Re: Another update problem?
« Reply #1 on: March 13, 2011, 10:59:58 AM »
Latest vps is 110312-1
Did you reboot after the latest update?

amonra

  • Guest
Re: Another update problem?
« Reply #2 on: March 13, 2011, 11:01:48 AM »
Latest vps is 110312-1
Did you reboot after the latest update?

I already did two times. (Should I?  ???)

Offline Eddy

  • Avast Evangelist
  • Maybe Bot
  • ***
  • Posts: 31205
  • Watching (over?) you
    • Malware removal, Biljart and other things.
Re: Another update problem?
« Reply #3 on: March 13, 2011, 11:08:11 AM »
No, if two times didn't fixed it... A third time is not likely to change anything.
Try a repair of avast:
control panel > software > click avast > choose change/remove > choose repair
After it is finished, reboot and check if it solved the problem.

amonra

  • Guest
Re: Another update problem?
« Reply #4 on: March 13, 2011, 11:16:43 AM »
Try a repair of avast:
control panel > software > click avast > choose change/remove > choose repair
After it is finished, reboot and check if it solved the problem.
It did work. Thanks.

Offline Eddy

  • Avast Evangelist
  • Maybe Bot
  • ***
  • Posts: 31205
  • Watching (over?) you
    • Malware removal, Biljart and other things.
Re: Another update problem?
« Reply #5 on: March 13, 2011, 11:24:32 AM »
You're welcome. Good to hear it is solved.