Author Topic: Avast! Real time shields not working?  (Read 3079 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

St9o7

  • Guest
Avast! Real time shields not working?
« on: April 04, 2011, 02:15:24 AM »
My real time shields in Avast! Internet Security are not working and when I click "Fix Now" it does not fix. How should I solve this error?

Thank you for your time.

Offline Lisandro

  • Avast team
  • Certainly Bot
  • *
  • Posts: 67212
Re: Avast! Real time shields not working?
« Reply #1 on: April 04, 2011, 02:48:22 AM »
Are you upgrading avast or changing the antivirus?

Can you try to repair your installation?
Go to Control Panel > Add/Remove programs > avast! antivirus > Remove. Then choose Repair function in the popup window (Repair).
If this does not help, can you uninstall / boot / install / boot again?
The best things in life are free.

Offline DavidR

  • Avast √úberevangelist
  • Certainly Bot
  • *****
  • Posts: 87439
  • No support PMs thanks
Re: Avast! Real time shields not working?
« Reply #2 on: April 04, 2011, 03:01:48 AM »
My real time shields in Avast! Internet Security are not working and when I click "Fix Now" it does not fix. How should I solve this error?

Thank you for your time.

What was your previous AV ?

If avast how did you install AIS, install over existing installation, entered license key into existing installation or did you do a clean install of AIS (uninstall previous version, reboot install AIS) ?
Windows 10 Home 64bit/ Acer Aspire F15/ Intel Core i5 7200U 2.5GHz, 8GB DDR4 memory, 256GB SSD, 1TB HDD/ avast! free 23.1.6049 (build 23.1.7883.774) UI 1.0.746/ Firefox, uBlock Origin, uMatrix/ MailWasher Pro/ Avast! Mobile Security