Author Topic: Sandbox Settings Error  (Read 1786 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline firzen771

  • Avast Evangelist
  • Poster
  • ***
  • Posts: 629
Sandbox Settings Error
« on: March 08, 2011, 05:35:42 PM »
so ive mentioned this overlap in the sandbox settings several times and never seem to get a response or acknowledgement that others see this problem. ive had this error in both the stable v6.0.1000 and in the pre-release version.

as u can see in the 2 images ive attached, the exact same settings option is repeated in 2 diff menus of the sandbox's settings
Windows 7 x64 / Windows Firewall OFF / UAC OFF
Real-Time: Avast Internet Security / WinPatrol

Offline Rednose

  • Pirate Party Member
  • Avast Überevangelist
  • Massive Poster
  • *****
  • Posts: 3610
  • Bits of Freedom : https://www.bof.nl
    • Nederlandstalig Avast! forum
Re: Sandbox Settings Error
« Reply #1 on: March 08, 2011, 06:13:19 PM »
Yeah, you are right, it shouldn't be in the parameters menu ( I think ). I will email Petr about it.

Greetz, Red.



OS: Win 7 x64 SP1 / Ubuntu / Qubes OS / iOS  Real TimeAIS  WinPatrol Plus  Unchecky  MCShield  HOSTS File : MVPS + MDL  On Demand: MBAM  SUMo  Backup: Win 7 Image  Proxy: ASL  VPN  Socks 5  Tor

Offline firzen771

  • Avast Evangelist
  • Poster
  • ***
  • Posts: 629
Re: Sandbox Settings Error
« Reply #2 on: March 08, 2011, 07:19:05 PM »
Yeah, you are right, it shouldn't be in the parameters menu ( I think ). I will email Petr about it.

Greetz, Red.





i agree, it shuldnt be in the Parameters, and thanks
Windows 7 x64 / Windows Firewall OFF / UAC OFF
Real-Time: Avast Internet Security / WinPatrol

Offline DavidR

  • Avast Überevangelist
  • Certainly Bot
  • *****
  • Posts: 79176
  • No support PMs thanks
Re: Sandbox Settings Error
« Reply #3 on: March 08, 2011, 07:49:11 PM »
I don't have the full sandbox, but surely there is a requirement for this duplication as it is possible to sandbox other applications, email, FTP, P2P, etc.

If this were only in the Browsers section then these instances wouldn't be covered.

Core2Duo E8300/ 4GB Ram/ WinXP ProSP3/ avast! free 17.8.2318/ Outpost Firewall Pro9.3/ Firefox 52.4.0 ESR, uBlock Origin, RequestPolicy/ MailWasher Pro7.8.0/ DropMyRights/ WinPatrol+/ Drive Image 7.1/ SnagIt 10.0/ avast! mobile security

Offline igor

  • Avast team
  • Serious Graphoman
  • *
  • Posts: 11556
    • AVAST Software
Re: Sandbox Settings Error
« Reply #4 on: March 08, 2011, 07:59:48 PM »
The duplicated option has already been removed internally.

Offline Lisandro

  • Avast team
  • Certainly Bot
  • *
  • Posts: 67269
Re: Sandbox Settings Error
« Reply #5 on: March 08, 2011, 08:11:57 PM »
The duplicated option has already been removed internally.
Thanks Igor. Great response time.
The best things in life are free.

Offline Rednose

  • Pirate Party Member
  • Avast Überevangelist
  • Massive Poster
  • *****
  • Posts: 3610
  • Bits of Freedom : https://www.bof.nl
    • Nederlandstalig Avast! forum
Re: Sandbox Settings Error
« Reply #6 on: March 08, 2011, 08:32:59 PM »
So now it all depends on Ms. Vlcek ( Ondrej's wife ) how long we will have to wait for the next update ;D

Greetz, Red.
OS: Win 7 x64 SP1 / Ubuntu / Qubes OS / iOS  Real TimeAIS  WinPatrol Plus  Unchecky  MCShield  HOSTS File : MVPS + MDL  On Demand: MBAM  SUMo  Backup: Win 7 Image  Proxy: ASL  VPN  Socks 5  Tor

Offline firzen771

  • Avast Evangelist
  • Poster
  • ***
  • Posts: 629
Re: Sandbox Settings Error
« Reply #7 on: March 08, 2011, 10:25:55 PM »
The duplicated option has already been removed internally.
Thanks Igor. Great response time.

i suppose... except for the fact that ive been mentioning this in various threads since v6.0.1000 was first released so its actually been a while for it to even be acknowledged...

o well, long as its now fixed
Windows 7 x64 / Windows Firewall OFF / UAC OFF
Real-Time: Avast Internet Security / WinPatrol