Author Topic: Avast context menu  (Read 11385 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Privateofcourse

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 136
  • No.13 of Landing Party of 1788
Re: Avast context menu
« Reply #15 on: March 11, 2011, 05:21:02 PM »
I try to edit avast5ini file, disable self protect, in avast ini file under user interface insert ShellExtensionFileName=0 line, save changes, reboot, but nothing happens - right click context menu is still the same with full folder/file name.
AIS 6.0.1000  Win XP SP3
Where I'm wrong
Thanks

Well, you haven't installed the beta Pre-release by the looks of it. v 6.0.1021. better download that first.

http://forum.avast.com/index.php?topic=73110.0
--
Cheers / Si
...info: WXP Pro SP3 / PFW 7.0 / Avast Pro 7.0.1466 / MBAM / SpywareBlaster / Sandboxie / etc.

Offline corttex

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 31
Re: Avast context menu
« Reply #16 on: March 11, 2011, 05:26:41 PM »
OK. Thank You for help.

Offline Ashish Singh

  • Poster
  • *
  • Posts: 437
  • Proud to be an Indian
    • Quick Heal
Re: Avast context menu
« Reply #17 on: March 12, 2011, 04:15:57 AM »
Somebody will help me with this????????????
Windows 7 Ultimate(32 bit), avast! free (always latest released or beta), Intel Core2Duo, 2GB RAM, Outpost Firewall Pro 7.5,IE 9,TuneUp Utilities 2011,Diskeeper 2011

http://www.incredibleindia.org 

Caution! Online world is full of man made Aliens

Offline YoKenny

  • Serious Graphoman
  • **
  • Posts: 8784
Re: Avast context menu
« Reply #18 on: March 12, 2011, 04:17:33 PM »
Somebody will help me with this????????????
See:
ShellExView v1.65 - Shell Extensions Manager
http://www.nirsoft.net/utils/shexview.html

Please go to PROFILE then Modify Profile then Forum Profile Information then select your country in Please select your country: then update your Signature: with information like my signature as this helps the helpers offer pertinent advice.

In Account Related Settings select Hide email address from public? to prevent scammers and spammers harvesting your gmail.com email address.
E5200 2.5GHZ, 4GB RAM, 320GB HD, Windows 7 Home Premium 64bit, avast! V9.0 Free, IE10
P4 2.8GHZ, 1.5GB RAM, 40GB HD, XP Pro SP3 32bit, avast! V9.0 Free, Google Chrome
with hpHosts, MVPS HOSTS files, SpeedFan, WinPatrol PLUS

Offline spg SCOTT

  • Massive Poster
  • ****
  • Posts: 4125
  • There is no magic, only lost physics
    • spg SCOTT
Re: Avast context menu
« Reply #19 on: March 12, 2011, 10:53:55 PM »
Somebody will help me with this????????????

Add the line: ShellExtensionFileName=0 after [UserInterface] and before [Simple]

YoKenny, shellexview is not related to this... ::)
“There is a computer disease that anybody who works with computers knows about. It's a very serious disease and it interferes completely with the work. The trouble with computers is that you 'play' with them!”Richard Feynman

Offline Privateofcourse

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 136
  • No.13 of Landing Party of 1788
Re: Avast context menu
« Reply #20 on: March 12, 2011, 11:23:55 PM »
I thought it was a wind up as the info was already in this thread. Didn't see ashishsingh1508's attached snap.

--
Cheers / Si
...info: WXP Pro SP3 / PFW 7.0 / Avast Pro 7.0.1466 / MBAM / SpywareBlaster / Sandboxie / etc.

Offline Ashish Singh

  • Poster
  • *
  • Posts: 437
  • Proud to be an Indian
    • Quick Heal
Re: Avast context menu
« Reply #21 on: March 13, 2011, 03:19:42 PM »
Hey yaar, I really wanna get rid of this...........
     Can't you change it to some what "avast! Scan" or "Scan with avast!"
Windows 7 Ultimate(32 bit), avast! free (always latest released or beta), Intel Core2Duo, 2GB RAM, Outpost Firewall Pro 7.5,IE 9,TuneUp Utilities 2011,Diskeeper 2011

http://www.incredibleindia.org 

Caution! Online world is full of man made Aliens

Offline spg SCOTT

  • Massive Poster
  • ****
  • Posts: 4125
  • There is no magic, only lost physics
    • spg SCOTT
Re: Avast context menu
« Reply #22 on: March 13, 2011, 05:17:38 PM »
Look at my last post, add the line after [UserInterface] and before [Simple]
“There is a computer disease that anybody who works with computers knows about. It's a very serious disease and it interferes completely with the work. The trouble with computers is that you 'play' with them!”Richard Feynman