Author Topic: Avast 6 installation issues  (Read 2331 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

vensunder

  • Guest
Avast 6 installation issues
« on: March 17, 2011, 04:07:24 AM »
After installing avast 6.0 eventhough the installation was successful and avast icon was in the tray icon when windows is restarted there is a problem. Windows reboots again & again when it comes to login screen. (Windows XP with service pack 2). It was working fine with avast 5.0 before.

Offline .: L' arc :.

  • Avast Evangelist
  • Super Poster
  • ***
  • Posts: 1780
  • Thinking with Portals
Re: Avast 6 installation issues
« Reply #1 on: March 17, 2011, 09:52:09 AM »
Did you have any antivirus before avast? Or, do you have any antivirus running alongside avast?
Windows 7 (64-bit) Home Premium SP1
avast! 9 RC1

YoKenny

  • Guest
Re: Avast 6 installation issues
« Reply #2 on: March 17, 2011, 12:15:07 PM »
(Windows XP with service pack 2). It was working fine with avast 5.0 before.

Please read:
Support for Windows XP Service Pack 2 ends on July 13, 2010
http://support.microsoft.com/gp/lifean31

XP SP3 provides many system Critical Updates and many performance enhancements.

vensunder

  • Guest
Re: Avast 6 installation issues
« Reply #3 on: March 17, 2011, 03:02:52 PM »
Did you have any antivirus before avast? Or, do you have any antivirus running alongside avast?

I have installed only Avast 6.0 and there is Firewall (Zonelabs) which is already installed alongwith Avast 5.0 and running without issues.

doktornotor

  • Guest
Re: Avast 6 installation issues
« Reply #4 on: March 17, 2011, 03:05:25 PM »
Did you have any antivirus before avast? Or, do you have any antivirus running alongside avast?

I have installed only Avast 6.0 and there is Firewall (Zonelabs) which is already installed alongwith Avast 5.0 and running without issues.

On XP, you should use 6.0.1027 pre-release to prevent compatibility issues with ZA.