Author Topic: Avast Internet Security 6.0.1 - Detects Viruses but Won't Clean!!  (Read 2868 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline DraKuL

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 394
I have Avast Internet Security 6 Installed, everytime i run a scan it detects 12-15 viruses in my memory but it wont clean them, I tried running a boot-time scan ( full system + all the areas) It didnt detect anything! I know that it cant clean this because its stored in RAM but still it says that the severity level is high!

It says that ibelicomeposu.dll is the virus file and i can't find it anywhere, tried googling it but no results! Please help me with this!

PS. - I attached a screen shot of the scan log so that it would be clear!
ASUS ROG Mobo - AMD Ryzen 7 3700X| RAM 32.00GB | 4TB HDD +1TB SSD | ATI Radeon RX 5700 XT 8GB
Windows 10 Pro 64bit |Avast One Individual | MBAM PRO - RealTime | SUPERAntiSpyware PRO |CC Cleaner | Chrome | Firefox |(The Latest Release of all the Software)

Offline Pondus

  • Probably Bot
  • ****
  • Posts: 37101

doktornotor

  • Guest

Offline DraKuL

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 394
Re: Avast Internet Security 6.0.1 - Detects Viruses but Won't Clean!!
« Reply #3 on: March 25, 2011, 02:29:36 PM »
Thanks! There was another issue and i posted it in a different thread and to see both these are related. I will get a solution from that thread :)
ASUS ROG Mobo - AMD Ryzen 7 3700X| RAM 32.00GB | 4TB HDD +1TB SSD | ATI Radeon RX 5700 XT 8GB
Windows 10 Pro 64bit |Avast One Individual | MBAM PRO - RealTime | SUPERAntiSpyware PRO |CC Cleaner | Chrome | Firefox |(The Latest Release of all the Software)