Author Topic: Quick lunck bar doesn't work  (Read 2910 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Irada

  • Guest
Quick lunck bar doesn't work
« on: April 02, 2011, 02:20:42 PM »
Hi!! I had installed avast 6 last week, since then quick luch bar disappears when I start the PC. What can I do?? Thanks

Dieselman

  • Guest
Re: Quick lunck bar doesn't work
« Reply #1 on: April 02, 2011, 02:23:53 PM »
I take it you mean "Quick Launch Bar". That has nothing to do with Avast but all you need to do is right click on a blank spot on your taskbar. Then select "Quick Launch" from the toolbars menu. Just put a check mark next to it.

doktornotor

  • Guest
Re: Quick lunck bar doesn't work
« Reply #2 on: April 02, 2011, 02:24:50 PM »
Since you have not mentioned which OS are you using, you will not get any useful advice. If you are talking about W7, there is no Quick Launch bar by default and if you add it manually, it has a tendency to randomly vanish (MS bug, nothing we would solve here.)

Irada

  • Guest
Re: Quick lunck bar doesn't work
« Reply #3 on: April 02, 2011, 04:54:57 PM »
Thanks to all!! My OS it´s W7 and I thougth it was avast caused all problems started when I installed new version, with 4.8 the bar worked well. I´ll continue finding a solution, thanks anyway!

doktornotor

  • Guest
Re: Quick lunck bar doesn't work
« Reply #4 on: April 02, 2011, 04:56:08 PM »
My OS it´s W7 and I thougth it was avast caused all problems started when I installed new version, with 4.8 the bar worked well. I´ll continue finding a solution, thanks anyway!

http://www.sevenforums.com/tutorials/888-quick-launch-enable-disable.html

Has really nothing to do with Avast.