Author Topic: avast UI problem......  (Read 11113 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline DarkMasters

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 203
  • May the best feline win this game of life!
Re: avast UI problem......
« Reply #30 on: April 10, 2011, 03:09:06 PM »
I guess you belong to the nitpick club:

There's nothing wrong being a nitpick... Ashish is right, a bug is a bug... No matter how significant or insignificant the bug is.

Ashish, he was just making a joke.. chill please :)

You might see it as a joke, others might see it as annoying snippet.
Core i7 720QM | 4GB DDR3 | Windows 7 x64 SP1 | Microsoft Security Essentials | Windows Firewall (Custom Rule) | Opera, Mozilla Firefox, and IE 10

Offline Ashish Singh

  • Poster
  • *
  • Posts: 437
  • Proud to be an Indian
    • Quick Heal
Re: avast UI problem......
« Reply #31 on: April 10, 2011, 03:11:21 PM »
Thanks David I hope you got what I wanted to say...
Thanks alot
Windows 7 Ultimate(32 bit), avast! free (always latest released or beta), Intel Core2Duo, 2GB RAM, Outpost Firewall Pro 7.5,IE 9,TuneUp Utilities 2011,Diskeeper 2011

http://www.incredibleindia.org 

Caution! Online world is full of man made Aliens

Offline Ashish Singh

  • Poster
  • *
  • Posts: 437
  • Proud to be an Indian
    • Quick Heal
Re: avast UI problem......
« Reply #32 on: April 10, 2011, 03:13:32 PM »
Thanks you so much DarkMasters,
Now I feel atleast someone is there who actually understands me...
Thanks alot
Windows 7 Ultimate(32 bit), avast! free (always latest released or beta), Intel Core2Duo, 2GB RAM, Outpost Firewall Pro 7.5,IE 9,TuneUp Utilities 2011,Diskeeper 2011

http://www.incredibleindia.org 

Caution! Online world is full of man made Aliens

Offline DarkMasters

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 203
  • May the best feline win this game of life!
Re: avast UI problem......
« Reply #33 on: April 10, 2011, 03:20:33 PM »
You're welcome.

Off topic, sorry, anyone knows when Avast going out of beta? Have they working on with problem of Avast crashing with Windows 7 64 SP1?
Core i7 720QM | 4GB DDR3 | Windows 7 x64 SP1 | Microsoft Security Essentials | Windows Firewall (Custom Rule) | Opera, Mozilla Firefox, and IE 10

Offline YoKenny

  • Serious Graphoman
  • **
  • Posts: 8784
Re: avast UI problem......
« Reply #34 on: April 10, 2011, 03:46:46 PM »
Off topic, sorry, anyone knows when Avast going out of beta? Have they working on with problem of Avast crashing with Windows 7 64 SP1?
No problem on my Windows 7 64bit SP1 system.

At least Ashish Singh knows how to update his signature.
E5200 2.5GHZ, 4GB RAM, 320GB HD, Windows 7 Home Premium 64bit, avast! V9.0 Free, IE10
P4 2.8GHZ, 1.5GB RAM, 40GB HD, XP Pro SP3 32bit, avast! V9.0 Free, Google Chrome
with hpHosts, MVPS HOSTS files, SpeedFan, WinPatrol PLUS

Offline DarkMasters

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 203
  • May the best feline win this game of life!
Re: avast UI problem......
« Reply #35 on: April 10, 2011, 03:55:29 PM »
Yeah. However, Avast is a problem in my system. It's freezing/crashing my system if I'm starting it from cold boot, though it's not always happening all the time.

I'm not in the mood to update my signature right now and I know how to do that. Thanks for the sarcasm though...
Core i7 720QM | 4GB DDR3 | Windows 7 x64 SP1 | Microsoft Security Essentials | Windows Firewall (Custom Rule) | Opera, Mozilla Firefox, and IE 10

Offline Ashish Singh

  • Poster
  • *
  • Posts: 437
  • Proud to be an Indian
    • Quick Heal
Re: avast UI problem......
« Reply #36 on: April 10, 2011, 05:26:24 PM »
update signature for what...?
Why should I update my signature...? I fail to understand why you keep posting on me...?
Windows 7 Ultimate(32 bit), avast! free (always latest released or beta), Intel Core2Duo, 2GB RAM, Outpost Firewall Pro 7.5,IE 9,TuneUp Utilities 2011,Diskeeper 2011

http://www.incredibleindia.org 

Caution! Online world is full of man made Aliens

Offline DarkMasters

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 203
  • May the best feline win this game of life!
Re: avast UI problem......
« Reply #37 on: April 10, 2011, 05:34:09 PM »
My last post is directed to YoKenny post above which implying for me to update my signature.

Signature is a bit of text which shows under your post which suppose to be filled with your system specification in order to make it easier for anyone in this forum to give you a relevant advice when you need it.
« Last Edit: April 10, 2011, 05:36:15 PM by DarkMasters »
Core i7 720QM | 4GB DDR3 | Windows 7 x64 SP1 | Microsoft Security Essentials | Windows Firewall (Custom Rule) | Opera, Mozilla Firefox, and IE 10

Offline Ashish Singh

  • Poster
  • *
  • Posts: 437
  • Proud to be an Indian
    • Quick Heal
Re: avast UI problem......
« Reply #38 on: April 10, 2011, 05:45:31 PM »
He has clearly written my name above and said to update it. And "update" means "to change something existing". And as you don't have signature so u can't update it but u can insert it though..
My above post was for YoKenny not for you dear...
« Last Edit: April 10, 2011, 05:49:30 PM by Ashish Singh »
Windows 7 Ultimate(32 bit), avast! free (always latest released or beta), Intel Core2Duo, 2GB RAM, Outpost Firewall Pro 7.5,IE 9,TuneUp Utilities 2011,Diskeeper 2011

http://www.incredibleindia.org 

Caution! Online world is full of man made Aliens

Offline DarkMasters

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 203
  • May the best feline win this game of life!
Re: avast UI problem......
« Reply #39 on: April 10, 2011, 05:55:41 PM »
Well, the bit about your name is saying that you know how to write your spec signature and that's implying I don't know how to write/create or using YoKenny word "update" my spec signature.

"At least Ashish Singh knows how to update his signature." It's meant for sarcasm directed to me, not you.
« Last Edit: April 10, 2011, 05:58:23 PM by DarkMasters »
Core i7 720QM | 4GB DDR3 | Windows 7 x64 SP1 | Microsoft Security Essentials | Windows Firewall (Custom Rule) | Opera, Mozilla Firefox, and IE 10

Offline Ashish Singh

  • Poster
  • *
  • Posts: 437
  • Proud to be an Indian
    • Quick Heal
Re: avast UI problem......
« Reply #40 on: April 10, 2011, 06:15:12 PM »
Sorry but everything you said bounced over my head.. ;D
May be my English is weak... OK leave it...Don't explain what I understand is that it was not pointing to me.
But I really appreciate ur effort to let me understand
« Last Edit: April 10, 2011, 06:22:10 PM by Ashish Singh »
Windows 7 Ultimate(32 bit), avast! free (always latest released or beta), Intel Core2Duo, 2GB RAM, Outpost Firewall Pro 7.5,IE 9,TuneUp Utilities 2011,Diskeeper 2011

http://www.incredibleindia.org 

Caution! Online world is full of man made Aliens

Offline DavidR

  • Avast √úberevangelist
  • Certainly Bot
  • *****
  • Posts: 85616
  • No support PMs thanks
Re: avast UI problem......
« Reply #41 on: April 10, 2011, 06:24:41 PM »
He has clearly written my name above and said to update it. And "update" means "to change something existing". And as you don't have signature so u can't update it but u can insert it though..
My above post was for YoKenny not for you dear...

You misunderstand his comment, and it was directly below that of darkmasters post, to whom his comment was directed.

He has referred to your signature as an example.

Quote from: YoKenny
At least Ashish Singh knows how to update his signature.
Windows 10 Home 64bit/ Acer Aspire F15/ Intel Core i5 7200U 2.5GHz, 8GB DDR4 memory, 256GB SSD, 1TB HDD/ avast! free 21.8.2487 (build 21.8.6586.691) UI 1.0.666/ Firefox, uBlock Origin, uMatrix/ MailWasher Pro/ Avast! Mobile Security

Offline Ashish Singh

  • Poster
  • *
  • Posts: 437
  • Proud to be an Indian
    • Quick Heal
Re: avast UI problem......
« Reply #42 on: April 10, 2011, 06:29:30 PM »
Yes David, DarkMasters explained me that...But frankly speaking he used hard word composition (as for me) but i somehow understand. But thanks alot
Windows 7 Ultimate(32 bit), avast! free (always latest released or beta), Intel Core2Duo, 2GB RAM, Outpost Firewall Pro 7.5,IE 9,TuneUp Utilities 2011,Diskeeper 2011

http://www.incredibleindia.org 

Caution! Online world is full of man made Aliens

Offline Lisandro

  • Avast team
  • Certainly Bot
  • *
  • Posts: 67249
Re: avast UI problem......
« Reply #43 on: April 10, 2011, 07:57:52 PM »
How many posts should we spent to discuss signatures... Sometimes, follow a thread is very boring...
The original problem get lost in the middle of off topic posts (like this one itself ;D).
The best things in life are free.