Author Topic: Probleem met SafeZone  (Read 13666 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Rednose

  • Pirate Party Member
  • Avast √úberevangelist
  • Massive Poster
  • *****
  • Posts: 3624
  • Bits of Freedom : https://www.bof.nl
    • Nederlandstalig Avast! forum
Re: Probleem met SafeZone
« Reply #15 on: April 21, 2011, 07:25:26 PM »
Als ik de test goed interpeteer, bevestigt die het probleem. Nu weet ik natuurlijk niet in hoeverre Petr ook druk is met andere problemen, maar als je morgen in de loop van de ochtend nog geen antwoord van hem hebt zal ik hem middels een mailtje onder de kont schoppen ;D

Groetjes, Red.
OS: Win 7 x64 SP1 / Ubuntu / Qubes OS / iOS
Real Time: Avast Premier Beta + AMS for iOS Beta WinPatrol Plus Unchecky MCShield  HOSTS File: MVPS + MDL
On Demand: MBAM SUMo
Backup: Win 7 Image
Proxy: ASL VPN's Socks 5 Tor

Offline rnuis

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 195
Re: Probleem met SafeZone
« Reply #16 on: April 21, 2011, 07:41:44 PM »
Als ik de test goed interpeteer, bevestigt die het probleem. Nu weet ik natuurlijk niet in hoeverre Petr ook druk is met andere problemen, maar als je morgen in de loop van de ochtend nog geen antwoord van hem hebt zal ik hem middels een mailtje onder de kont schoppen ;D

Groetjes, Red.

Ok dank je wel ik zal hem wel een schop onder zijn kont geven anders hahaha ;D ;D
Avast internet security 2015 10.0.2208 , MBAM 2.03 ,Firefox 33.03
Windows 8.1 Pro 32Bit

Offline pk

  • Avast team
  • Super Poster
  • *
  • Posts: 2083
Re: Probleem met SafeZone
« Reply #17 on: April 22, 2011, 08:59:23 PM »
sorry guys, I didn't receive any notification that there're new posts here... as I wrote to rnuis in PM: I'm going to simulate this issue on Tue (there're holidays in CZ and I'm not able to simulate his problem on my laptop). Don\t worry, we'll fix it somehow - it must work well for you...

Offline rnuis

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 195
Re: Probleem met SafeZone
« Reply #18 on: April 27, 2011, 08:36:36 PM »
Hello PK,

Do you know anything more about this already? ???

Greats,

rnuis
Avast internet security 2015 10.0.2208 , MBAM 2.03 ,Firefox 33.03
Windows 8.1 Pro 32Bit

Offline wimmme

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 63
Re: Probleem met SafeZone
« Reply #19 on: August 10, 2011, 11:18:26 AM »
Ik heb exact hetzelfde probleem. (I have exact the same issue !)
Windows 7 Enterprise X64 - Avast BP
Dell Precision M6500 - Ati FirePro M7740

Offline Rednose

  • Pirate Party Member
  • Avast √úberevangelist
  • Massive Poster
  • *****
  • Posts: 3624
  • Bits of Freedom : https://www.bof.nl
    • Nederlandstalig Avast! forum
Re: Probleem met SafeZone
« Reply #20 on: August 10, 2011, 05:55:31 PM »
Ja dat kan, het is afhankelijk van het type video kaart dat je hebt. Maar volgens Petr wordt het gefixed in de volgende programma update.

Groetjes, Red.
OS: Win 7 x64 SP1 / Ubuntu / Qubes OS / iOS
Real Time: Avast Premier Beta + AMS for iOS Beta WinPatrol Plus Unchecky MCShield  HOSTS File: MVPS + MDL
On Demand: MBAM SUMo
Backup: Win 7 Image
Proxy: ASL VPN's Socks 5 Tor

Offline waldonk

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
Re: Probleem met SafeZone
« Reply #21 on: August 15, 2012, 08:26:04 AM »
Hallo iedereen ik ben nieuw op het forum en heb een probleem om in safe zone een link te maken waarmee ik naar internet banking kan gaan. Wie kan mij helpen.   

Offline Kwartet!

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 175
Re: Probleem met SafeZone
« Reply #22 on: August 15, 2012, 09:03:39 AM »
Dag Waldonk,

Een heel ander probleem dan het beeldscherm dat door de Safezone gedimd wordt. Voortaan s.v.p. een eigen topic starten.

Ja, ik probeerde ook de sites waar ik telebankier vast te leggen in bookmarks/favorieten, of hoe die dingen in Chrome ook mogen heten.
Lukte niet, maar Chrome houdt wel bij, welke sites u het vaakst bezocht hebt. Dus eenmaal inloggen bij ING, ABN-AMRO, Rabo, en u kunt ze terugvinden, ik geloof op het tweede tabblad.

Dan alleen nog het probleem die sites te vinden. Volgens mij werkte knippen en plakken van adressen niet; logisch want dat is een van de dingen waartegen Safezone moet beveiligen.  Ik heb in Safezone gewoon gezocht op "ING, inloggen, particulier" en dat soort termen. Als u even in uw gewone browser naar de site gaat, vindt u vast wel de beste trefwoorden.

Met vriendelijke groeten
Athlon64x2, 2GB, XPProSP3, 32 bit | Windows Firewall | FF15 sandboxed by Avast, NoScript, TrafficLight, WOT | AIS7.0.1466, EMET, USB-set | MBAM (on-demand)