Author Topic: First deployment  (Read 4373 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

tech9214

  • Guest
First deployment
« on: May 23, 2011, 08:06:01 PM »
Got this figured out..... Had to create a Server package for win2003.  Can I delete my own post or mark it as answered?



First time using Avast, we are switching over from a competitive product.  I installed ADNM and am trying to deploy my first client.  I was getting access denied and ruled out the domain/username common issue.      log shows it is copying but looks like it fails after trying to start the service.  

Any help would be much appreciated

05/23/11 11:44:55:   rinstInstall begin
05/23/11 11:44:55:   Init 50 60 C:\WINDOWS\TEMP\asw55.tmp C:\Program Files\Alwil Software\Management Tools\InstPkgs NULL C:\WINDOWS\TEMP\asw54.tmp 0
05/23/11 11:44:55:   Store
05/23/11 11:44:55:   Domains: Domain,
05/23/11 11:44:55:   Init Domain\FILESERVER1
05/23/11 11:44:55:   FILESERVER1: GetAccount
05/23/11 11:44:55:   FILESERVER1: Queueing
05/23/11 11:44:55:   StartThread
05/23/11 11:44:55:   Loop
05/23/11 11:44:55:   SpawnThreads
05/23/11 11:44:55:   FILESERVER1: StartSetup
05/23/11 11:44:55:   FILESERVER1: Connecting
05/23/11 11:45:00:   FILESERVER1: Copying files
05/23/11 11:45:00:   FILESERVER1: Copying aswISvc.exe
05/23/11 11:45:00:   FILESERVER1: Copying Admin.ini
05/23/11 11:45:00:   FILESERVER1: aswResp.dat not present
05/23/11 11:45:00:   FILESERVER1: Copying Tasks.xml
05/23/11 11:45:00:   FILESERVER1: Copying setup.exe
05/23/11 11:45:00:   FILESERVER1: Copying setif_av_net-425.vpu
05/23/11 11:45:00:   FILESERVER1: Copying setup_av_net-425.vpu
05/23/11 11:45:00:   FILESERVER1: Copying av_net_agent-105.vpu
05/23/11 11:45:00:   FILESERVER1: Copying av_net_cmn-6b.vpu
05/23/11 11:45:01:   FILESERVER1: Copying av_net_dll409-89.vpu
05/23/11 11:45:01:   FILESERVER1: Copying av_pro_dll409-1a9.vpu
05/23/11 11:45:01:   FILESERVER1: Copying av_pro_hlp409-3ca.vpu
05/23/11 11:45:01:   FILESERVER1: Copying av_pro_skins-14.vpu
05/23/11 11:45:01:   FILESERVER1: Copying av_srv_core-3ee.vpu
05/23/11 11:45:01:   FILESERVER1: Copying av_srv_dll-19d.vpu
05/23/11 11:45:01:   FILESERVER1: Copying avscan-374.vpu
05/23/11 11:45:01:   FILESERVER1: Copying winsys-2.vpu
05/23/11 11:45:01:   FILESERVER1: Copying winsysgui-2.vpu
05/23/11 11:45:01:   FILESERVER1: Copying vps-11052301.vpu
05/23/11 11:45:07:   FILESERVER1: Copying vpsm-11052301.vpu
05/23/11 11:45:07:   FILESERVER1: Copying news405-32.vpu
05/23/11 11:45:08:   FILESERVER1: Copying news409-3d.vpu
05/23/11 11:45:08:   FILESERVER1: Copying jrog-2e9.vpu
05/23/11 11:45:08:   FILESERVER1: Copying part-prg_av_net-425.vpu
05/23/11 11:45:08:   FILESERVER1: Copying part-vps-11052301.vpu
05/23/11 11:45:08:   FILESERVER1: Copying part-news-56.vpu
05/23/11 11:45:08:   FILESERVER1: Copying part-setup_av_net-425.vpu
05/23/11 11:45:08:   FILESERVER1: Copying part-jrog-2e9.vpu
05/23/11 11:45:08:   FILESERVER1: Copying prod-av_net.vpu
05/23/11 11:45:08:   FILESERVER1: Copying jollyroger.vpu
05/23/11 11:45:08:   FILESERVER1: Copying servers.def
05/23/11 11:45:08:   FILESERVER1: Creating service
05/23/11 11:45:14:   FILESERVER1: Starting service
05/23/11 11:45:55:   FILESERVER1: ReadProgress
05/23/11 11:45:55:   FILESERVER1: Remote setup failed, error 0x20000016 (Error 0x20000016.)05/23/11 11:45:55:   FILESERVER1: Finished with error in remote setup
05/23/11 11:45:55:   FILESERVER1: ReadLog
05/23/11 11:45:55:   FILESERVER1: Remote log not available
05/23/11 11:45:55:   FILESERVER1: RemoveProgress
05/23/11 11:45:56:   FILESERVER1: CloseConnection
05/23/11 11:45:56:   TerminateAll
05/23/11 11:45:56:   rinstInstall end 0

« Last Edit: May 23, 2011, 08:59:43 PM by tech9214 »