Author Topic: problem icon avast (2014.9.0.2009)  (Read 1681 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline rocone1985

  • Newbie
  • *
  • Posts: 18
problem icon avast (2014.9.0.2009)
« on: December 11, 2013, 03:16:44 PM »
hello i have a problem with avast (2014.9.0.2009) after updating the icon is not active after a reboot why hello
« Last Edit: December 11, 2013, 03:21:16 PM by rocone1985 »

Offline Rohugh

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 262
Re: problem icon avast (2014.9.0.2009)
« Reply #1 on: December 11, 2013, 10:08:00 PM »
Try a second reboot (although you may have already done that by now looking at the time of your post)  as I often find that two reboots are needed to settle everything in.

Failing that run a repair.

Control Panel
Programs and Features
Avast
Left hand side - Repair and follow instructions

After it is finished reboot  (maybe twice  :) )

Offline Para-Noid

  • Avast Evangelist
  • Starting Graphoman
  • ***
  • Posts: 6711
  • Trust only what you test yourself!
Re: problem icon avast (2014.9.0.2009)
« Reply #2 on: December 12, 2013, 12:26:43 AM »
This should be on the beta board http://forum.avast.com/index.php?board=15.0
Dell Inspiron, Win10x64--HP Envy Win10x64--Both systems Avast Free v17.9.2322, Comodo Firewall v8.2 w/D+, MalwareBytes v3.0, OpenDNS, Super Anti-Spyware, Spyware Blaster, MCShield, Unchecky, Vivaldi Browser and, various browser security tools.

"Look before you leap!" Use online scanners before you click on any link.