Author Topic: avast! Net Service stopped working and was closed  (Read 2676 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Joecool123

  • Guest
avast! Net Service stopped working and was closed
« on: October 19, 2011, 08:22:17 PM »
Hello!

I just started getting this error " avast! Net Service stopped working and was closed" after inserting my new license file. I have uninstalled Avast through add / remove programs, run the  uninstaller and done everything I can think of just short of reinstall. I searched the forums but could not find a solution for this. I am running Vista ultimateSP 2. Any Ideas?

iyogisolutions1

  • Guest
Re: avast! Net Service stopped working and was closed
« Reply #1 on: October 19, 2011, 09:49:25 PM »
Hello Joecool, Welcome to the Avast Forum!

Most of the times when someone is having difficulty with an Antivirus ,that might be because of other things.

               May I know which  version of Avast product are you using  ? Do you have any other Anti-Virus installed in this system (or were you using any other antivirus before Avast ?), if so what was it and how did you remove it (the vendor's uninstaller's tool or another way)?

Have a wonderful day.. Good karma!



Bangvast

  • Guest
Re: avast! Net Service stopped working and was closed
« Reply #2 on: October 20, 2011, 12:28:37 AM »
@iyogisolutions..

Before you asking ,You should be know about the reason of this error and which platform i mean OS an its specification ,More over you should be idea of this error and what will be  the causes .:(

Thank you.

ady4um

  • Guest
Re: avast! Net Service stopped working and was closed
« Reply #3 on: October 20, 2011, 01:06:27 AM »
@iyogisolutions..

Before you asking ,You should be know about the reason of this error and which platform i mean OS an its specification ,More over you should be idea of this error and what will Be the causes .:(

@Bangvast, please stop posting unclear, inaccurate and completely useless posts that only confuses other users.

@Joecool123,

As posted before, please be sure to completely remove previous security tools. Some, but not all, removal utilities are listed at http://thewebatom.net/uninstallers/security-software/.

Avast has its own removal utility at http://www.avast.com/uninstall-utility (preferable to be ran under Windows Safe Mode, just as the other specific removal utilities).

After that, try reinstalling the latest stable version of Avast and then reboot immediately after installation. Then test Avast for a few days and register again.