Author Topic: Ashsimpl invalid page faults - fixed!  (Read 6430 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Spook

  • Newbie
  • *
  • Posts: 8
  • Spirit's Willing!
Ashsimpl invalid page faults - fixed!
« on: August 17, 2003, 12:10:31 AM »
The problem I had with Ashsimpl invalid page faulting is fixed.

I went to this page at Microsoft's site:
http://msdn.microsoft.com/library/default.asp?url=/downloads/list/dataaccess.asp

I downloaded and installed Jet40SP7_9xNT.exe (I had Jet40-SP3 previously).  See http://support.microsoft.com/?KBID=282010

I also downloaded and installed MDAC_TYP.exe v2.8 (previously I had v2.7) after installing Jet40SP7.  See http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=6c050fe3-c795-4b7d-b037-185d0506396c&DisplayLang=en

I rebooted between each pack installation.

Result is no more problems  :D  and now there is no need to change the "Database=ODBC" line in the file "...\Avast4\Data\Avast4.ini"

Everything seems to be working sweet  8)

Once again, many thanks to Vlk  ;)

Cheers!
I'm here in spirit, not in body.

Offline Lisandro

  • Avast team
  • Certainly Bot
  • *
  • Posts: 67247
Re:Ashsimpl invalid page faults - fixed!
« Reply #1 on: August 22, 2003, 02:11:52 PM »
The problem I had with Ashsimpl invalid page faulting is fixed.

MDAC_TYP.exe v2.8 can be also found at
http://download.microsoft.com/download/c/d/f/cdfd58f1-3973-4c51-8851-49ae3777586f/MDAC_TYP.EXE

Updates of Windows (besides Windows Update Page) could be found at http://www.mrtech.com/news/
The best things in life are free.