Author Topic: Gets corrupted every time after reboot!  (Read 6459 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

darkcrosser

  • Guest
Gets corrupted every time after reboot!
« on: December 09, 2011, 11:55:24 PM »
Every time after I reboot my rooted "LG Optimus Black p970" and try to run the Avast! from app menu it force closes due to corruption of some of its system files. So, I uninstall it & install it again but again after reboot it corrupts. ???

svehlak

  • Guest
Re: Gets corrupted every time after reboot!
« Reply #1 on: December 10, 2011, 04:21:18 AM »
Sounds strange; do you have original 2.2 or you upgraded to 2.3? It could be caused by strange rooting mechanism - can I ask for log please? Thank you very much.

darkcrosser

  • Guest
Re: Gets corrupted every time after reboot!
« Reply #2 on: December 10, 2011, 07:27:36 AM »
I have Stock Froyo 2.2 V10C for United Arab Emirates rooted using GingerBreak. And AFAIK there is still no Gingerbread upgrade to optimus black. I have read a complain in http://forum.avast.com/index.php?topic=90146 of the same problem but after installing Anti-Theft. Well I have the problem before installing the Anti-theft and it seems that my solution of reinstalling Avast! does not work any more it force closes even after a fresh reinstall. I have attached the alogcat txt.

residente

  • Guest
Re: Gets corrupted every time after reboot!
« Reply #3 on: December 10, 2011, 10:00:36 AM »
I have the same problem on my Samsung Galaxy S2, it works great but after reboot Avast crashed everytime! I never installed Anti-Thieft..
« Last Edit: December 10, 2011, 10:05:07 AM by residente »

Offline Filip Havlicek

  • Moderator
  • Massive Poster
  • *
  • Posts: 2653
Re: Gets corrupted every time after reboot!
« Reply #4 on: December 10, 2011, 10:58:56 AM »
Do you have the option to send a report about the crash when it occurs? If so and you did send the report, we should know about the issue and it will be fixed. If not, could you, please, send us the logcat from the time the crash occurred?

Thanks.

Filip

residente

  • Guest
Re: Gets corrupted every time after reboot!
« Reply #5 on: December 10, 2011, 12:09:57 PM »
yes I can send report and I did it!  :)
« Last Edit: December 10, 2011, 12:12:08 PM by residente »

Offline Filip Havlicek

  • Moderator
  • Massive Poster
  • *
  • Posts: 2653
Re: Gets corrupted every time after reboot!
« Reply #6 on: December 10, 2011, 12:44:25 PM »
OK, I will take a look at it. Thanks :)

Filip

Charlie nosmoke

  • Guest
Re: Gets corrupted every time after reboot!
« Reply #7 on: February 07, 2012, 11:59:11 AM »
Hi, I've got exactly the same problem on my rooted galaxy s2. Was a solution ever found for this?

Thanks!

Charlie nosmoke

  • Guest
Re: Gets corrupted every time after reboot!
« Reply #8 on: February 07, 2012, 12:03:43 PM »
PS. It's fine if I restore the app + data from titanium  backup

Offline Filip Havlicek

  • Moderator
  • Massive Poster
  • *
  • Posts: 2653
Re: Gets corrupted every time after reboot!
« Reply #9 on: February 07, 2012, 12:33:50 PM »
Hi,

which problem exactly?

Filip