Author Topic: Forces closed after install of Anti Theft?  (Read 8083 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

bloodbath

  • Guest
Forces closed after install of Anti Theft?
« on: December 08, 2011, 01:56:22 AM »
When I first installed Avast, it worked fine.  I then installed the Anti-Theft part of the program.  Afterwards, Avast has forced closed.  I can't uninstall the Anti-Theft portion of the program, so I can't verify that the Anti-Theft caused the issue.  Any way to uninstall Anti-theft? Disabling it does not resolve the issue.  I can start Avast back up again after I reboot my phone, but soon after, it will force close again.  Thanks for any and all help.

Offline Filip Havlicek

  • Moderator
  • Massive Poster
  • *
  • Posts: 2647
Re: Forces closed after install of Anti Theft?
« Reply #1 on: December 08, 2011, 10:37:37 AM »
Could you provide some sort of crash log, for example from logcat?

Or did you send the crash report through the dialog that appeared after the crash?

Thanks.

Filip

nepomuk

  • Guest
Re: Forces closed after install of Anti Theft?
« Reply #2 on: December 08, 2011, 11:47:14 AM »
I have exactly the same problem. After the Anti Theft part of the program has been installed,  I am not able anymore to open Avast => forced closed after a few seconds.

Crash report:
Exception class name: java.lang.NullPointerException
Source file: EasyTracker.java
Source class: com.avast.android.generic.util.gb.b
Source method: a
Line number: 335

I have also sent the detailed report via the dialog after the crash.

Thanks for any help.

Offline Filip Havlicek

  • Moderator
  • Massive Poster
  • *
  • Posts: 2647
Re: Forces closed after install of Anti Theft?
« Reply #3 on: December 08, 2011, 11:57:44 AM »
OK, thanks, that should be fixed in the next beta refresh. Stay tuned!

Filip

kevintomz

  • Guest
Re: Forces closed after install of Anti Theft?
« Reply #4 on: December 10, 2011, 06:46:51 AM »
me too having the same force close problem.....pls advice..

residente

  • Guest
Re: Forces closed after install of Anti Theft?
« Reply #5 on: December 10, 2011, 10:05:52 AM »
Same problem but never installed Anti-Thieft...  :-\

Offline Filip Havlicek

  • Moderator
  • Massive Poster
  • *
  • Posts: 2647
Re: Forces closed after install of Anti Theft?
« Reply #6 on: December 10, 2011, 11:01:07 AM »
If your logcat seems the same, it will be fixed in the next beta refresh.

Filip

vmorgan42

  • Guest
Re: Forces closed after install of Anti Theft?
« Reply #7 on: December 10, 2011, 07:28:51 PM »
I am having same problem. Force close after initial download and scan. When will next beta update be coming? Should I leave it or install to fixed? Thanks
.

Offline Filip Havlicek

  • Moderator
  • Massive Poster
  • *
  • Posts: 2647
Re: Forces closed after install of Anti Theft?
« Reply #8 on: December 10, 2011, 07:35:47 PM »
It should update itself when the update arrives at the Market. Can't disclose any particular date right now, sorry.

Filip

bloodbath

  • Guest
Re: Forces closed after install of Anti Theft?
« Reply #9 on: December 11, 2011, 12:37:11 AM »
Seems that the latest update fixed the issue.  Will wait a few more days to determine if it is completely fixed. 

Offline Filip Havlicek

  • Moderator
  • Massive Poster
  • *
  • Posts: 2647
Re: Forces closed after install of Anti Theft?
« Reply #10 on: December 11, 2011, 12:59:37 AM »
OK, thanks.

Filip

vmorgan42

  • Guest
Re: Forces closed after install of Anti Theft?
« Reply #11 on: December 11, 2011, 04:40:57 AM »
Updated earlier today. So far, so good! Everything running great. Thanks.

kevintomz

  • Guest
Re: Forces closed after install of Anti Theft?
« Reply #12 on: December 11, 2011, 04:47:24 AM »
updated....force close errors are fixed and working fine.....Thanks for your fast response.

Offline Filip Havlicek

  • Moderator
  • Massive Poster
  • *
  • Posts: 2647
Re: Forces closed after install of Anti Theft?
« Reply #13 on: December 11, 2011, 11:32:59 AM »
Great, glad to hear that! :)

Filip