Author Topic: New Interface  (Read 15069 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline philip brampton

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 228
New Interface
« on: February 07, 2012, 06:43:40 PM »
This is beautiful.
Thanks
windows 7 Home, SP1, Firefox 19,Windows Firewall,Avast Free V 8.0.1482

Offline DavidR

  • Avast Überevangelist
  • Certainly Bot
  • *****
  • Posts: 84762
  • No support PMs thanks
Re: New Interface
« Reply #1 on: February 07, 2012, 06:54:44 PM »
Not impressed at all.

Border is too big a waste of real estate.

Font, what happened to avatars, attached images not all being displayed.
« Last Edit: February 07, 2012, 06:58:47 PM by DavidR »
Windows 10 Home 2004 64bit/ Acer Aspire F15/ Intel Core i5 7200U 2.5GHz, 8GB DDR4 memory, 256GB SSD, 1TB HDD/ avast! free 21.2.2455 (build 21.2.6096.648) UI 1.0.608/ Firefox, uBlock Origin, uMatrix/ MailWasher Pro/ Avast! Mobile Security

Offline George Yves

  • Avast Überevangelist
  • Massive Poster
  • *****
  • Posts: 4111
  • Help you I can
Re: New Interface
« Reply #2 on: February 07, 2012, 06:57:18 PM »
WOW! You have fixed all the problems with the UI in the Russian section. I can read messages without changing the coding pages in my browser. Thank you!
May the FOSS be with you!

Offline philip brampton

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 228
Re: New Interface
« Reply #3 on: February 07, 2012, 07:01:01 PM »
The text using IE is just right
Using Firefox it is a little small.
Is it possible to make it bigger?
Regards
« Last Edit: February 07, 2012, 07:06:00 PM by philip brampton »
windows 7 Home, SP1, Firefox 19,Windows Firewall,Avast Free V 8.0.1482

Offline Dch48

  • Massive Poster
  • ****
  • Posts: 3150
Re: New Interface
« Reply #4 on: February 07, 2012, 07:01:16 PM »
So far, not good. No avatars or icons are displaying.
Avatar FX6327X desktop, FX-6300 CPU, RX 470 GPU, 8GB RAM, Windows 10 Home 64 bit
HP dv6-6140us laptop, A8-3500M APU, 8GB RAM, Windows 7 Home Premium 64 bit
RCA W101 v2 10" tablet, Intel Atom Bay Trail Z3735F processor, 2GB RAM, Windows 10 Home 32 bit

Offline Bluesman

  • Avast Evangelist
  • Advanced Poster
  • ***
  • Posts: 901
  • Amiga Power!
Re: New Interface
« Reply #5 on: February 07, 2012, 07:09:22 PM »
I like it. Clean, fresh, nice colours IMHO. And I have no problems to see avatars and icons, they showing up just fine here.
"The blues are the roots, everything else is the fruits" -Willie Dixon

Offline George Yves

  • Avast Überevangelist
  • Massive Poster
  • *****
  • Posts: 4111
  • Help you I can
Re: New Interface
« Reply #6 on: February 07, 2012, 07:15:24 PM »
I can see here only the avatar of Dch48. And I see only ****** instead of usual yellow stars.
May the FOSS be with you!

Offline Dch48

  • Massive Poster
  • ****
  • Posts: 3150
Re: New Interface
« Reply #7 on: February 07, 2012, 07:20:33 PM »
I can't even see my own avatar in either IE9 or Chrome and all the emote icons are just placeholders as well as the stars and other things under people's names. The u in uberevangelist is also a ?.
Avatar FX6327X desktop, FX-6300 CPU, RX 470 GPU, 8GB RAM, Windows 10 Home 64 bit
HP dv6-6140us laptop, A8-3500M APU, 8GB RAM, Windows 7 Home Premium 64 bit
RCA W101 v2 10" tablet, Intel Atom Bay Trail Z3735F processor, 2GB RAM, Windows 10 Home 32 bit

Offline DavidR

  • Avast Überevangelist
  • Certainly Bot
  • *****
  • Posts: 84762
  • No support PMs thanks
Re: New Interface
« Reply #8 on: February 07, 2012, 07:24:29 PM »
Well my avatar appears to have taken a holiday as it isn't displayed (certainly not for me). So trying to upload it again just results in an error.

There needs to be more contrast between posts the colours are too close making it look like one long post, this is something the we mentioned on the last forum theme update. Seems like no one has a memory.

Attached images are also suffering some aren't showing and when you click on the link it results in a 404 error. My own attempt to attach an image failed,  Cannot access attachments upload path.

The font it terrible and come of the text is too small, I don't have a problem with that, but I know some will.
Windows 10 Home 2004 64bit/ Acer Aspire F15/ Intel Core i5 7200U 2.5GHz, 8GB DDR4 memory, 256GB SSD, 1TB HDD/ avast! free 21.2.2455 (build 21.2.6096.648) UI 1.0.608/ Firefox, uBlock Origin, uMatrix/ MailWasher Pro/ Avast! Mobile Security

Offline George Yves

  • Avast Überevangelist
  • Massive Poster
  • *****
  • Posts: 4111
  • Help you I can
Re: New Interface
« Reply #9 on: February 07, 2012, 07:29:32 PM »
I can't even see my own avatar in either IE9 or Chrome and all the emote icons are just placeholders as well as the stars and other things under people's names. The u in uberevangelist is also a ?.
Оh! Your avatar disappeared too! And I confirm the issues with emoticons and Ü.
May the FOSS be with you!

Offline ady4um

  • Massive Poster
  • ****
  • Posts: 2667
Re: New Interface
« Reply #10 on: February 07, 2012, 07:33:04 PM »
I have SO MANY comments (against), that I'd rather wait a little bit to see some (MANY) improvements. In my particular case, this is (currently) terrible, but I guess each of us are seeing different things (apparently, even depending on the web browser).
ADD/REMOVE PROGS -> avast -> CHANGE/REMOVE -> REPAIR & REBOOT
Avast! 7 FAQ | FAQ & KB | Docs | Removal Utils | Configure Mail Shield | report FP | License Registration | UNSECURED?

Offline George Yves

  • Avast Überevangelist
  • Massive Poster
  • *****
  • Posts: 4111
  • Help you I can
Re: New Interface
« Reply #11 on: February 07, 2012, 07:40:14 PM »
I think there are many comments against because the new UI is just new.

And our yellow rank stars and letter Ü in Über- are back again. What about our avatars?
« Last Edit: February 07, 2012, 07:41:49 PM by George Yves »
May the FOSS be with you!

Offline iroc9555

  • CCS, Vzla.
  • Avast Überevangelist
  • Starting Graphoman
  • *****
  • Posts: 7462
  • No soporte por PM.
Re: New Interface
« Reply #12 on: February 07, 2012, 07:40:23 PM »
Well. After waiting more than 3 hours this mornig, I am back to resolution 800 x 600. I agree with DavidR. Way too big, and no Avatars or any kind of icons. Just the dreaded RED X. Also it seems I'm back using dial-up, I am dragging thru this forum like a turtle. To make matters worst I am missing a topic in the Spanish section.

Hey! Avast team what happen with this topic:

http://forum.avast.com/index.php?topic=92148.0

Just hope you are ironing things out. Hope for the best.
Hernan.
Dim 9200. C2D E6600; 2.40GHz. 4GB DDR2RAM. XP Pro_86. Spk3. IE8 & FF41. Avast FREE 2015. CIS 5.12(FW/D+). MBAM Premium. MCShield. WinPatrol +. SpywareBlasterOpenDNS. uBlock. WOT. Sandboxie

Offline DavidR

  • Avast Überevangelist
  • Certainly Bot
  • *****
  • Posts: 84762
  • No support PMs thanks
Re: New Interface
« Reply #13 on: February 07, 2012, 07:49:33 PM »
WOW! You have fixed all the problems with the UI in the Russian section. I can read messages without changing the coding pages in my browser. Thank you!

I though you said this has been fixed, then why am I seeing the weirdness in the forum listings and in topics, notably in yours which didn't happen before ???

I would have posted an image, but that's stuffed up right now also.
Windows 10 Home 2004 64bit/ Acer Aspire F15/ Intel Core i5 7200U 2.5GHz, 8GB DDR4 memory, 256GB SSD, 1TB HDD/ avast! free 21.2.2455 (build 21.2.6096.648) UI 1.0.608/ Firefox, uBlock Origin, uMatrix/ MailWasher Pro/ Avast! Mobile Security

Offline DavidR

  • Avast Überevangelist
  • Certainly Bot
  • *****
  • Posts: 84762
  • No support PMs thanks
Re: New Interface
« Reply #14 on: February 07, 2012, 07:54:51 PM »
Well. After waiting more than 3 hours this mornig, I am back to resolution 800 x 600. I agree with DavidR. Way too big, and no Avatars or any kind of icons. Just the dreaded RED X. Also it seems I'm back using dial-up, I am dragging thru this forum like a turtle.

I feel for you, even though I have a massive TFT 1920x1200 but I don't open it to full screen as I can user the rest of the screen for other open applications/windows.

Dial-up is a real drag and I still remember the pain even though it was 15 months ago that I got broadband.

To make matters worst I am missing a topic in the Spanish section.

Hey! Avast team what happen with this topic:

http://forum.avast.com/index.php?topic=92148.0
<snip>

That topic is there I just visited it, would have posted a very small screenshot, but attachments are stuffed too.
Windows 10 Home 2004 64bit/ Acer Aspire F15/ Intel Core i5 7200U 2.5GHz, 8GB DDR4 memory, 256GB SSD, 1TB HDD/ avast! free 21.2.2455 (build 21.2.6096.648) UI 1.0.608/ Firefox, uBlock Origin, uMatrix/ MailWasher Pro/ Avast! Mobile Security