Author Topic: Physical memory  (Read 17267 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Eddy

  • Avast Evangelist
  • Maybe Bot
  • ***
  • Posts: 31343
  • Watching (over?) you
    • Malware removal, Biljart and other things.
Re:Physical memory
« Reply #15 on: December 01, 2004, 02:45:16 PM »
poonet,

I don't know what your native language is, but perhaps http://world.altavista.com can help you with translating some things.

Offline poonet

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 105
Re:Physical memory
« Reply #16 on: December 01, 2004, 02:59:57 PM »
poonet,

I don't know what your native language is, but perhaps http://world.altavista.com can help you with translating some things.


My languade is FINNISH like I said earlier.  
Where to download newest fixed version of Avast  4.5.546 ?
« Last Edit: December 01, 2004, 03:00:59 PM by poonet »
-poonet-

Offline igor

  • Avast team
  • Serious Graphoman
  • *
  • Posts: 11773
    • AVAST Software
Re:Physical memory
« Reply #17 on: December 01, 2004, 03:02:51 PM »
Just use the ordinary Updating/Program option from avast! menu...

Offline Eddy

  • Avast Evangelist
  • Maybe Bot
  • ***
  • Posts: 31343
  • Watching (over?) you
    • Malware removal, Biljart and other things.
Re:Physical memory
« Reply #18 on: December 01, 2004, 03:05:16 PM »
To get the latest Avast version:
right click the blue ball next to the clock > update > program update


Look at this page http://translation.langenberg.com/ for "translation Experts" (6th one down the list). I don't know if they are any good but they do have english/finnish and finnish/english translation.

Offline poonet

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 105
Re:Physical memory
« Reply #19 on: December 01, 2004, 03:53:05 PM »
Now I have the latest version of Avast home edition 4.5.546

Maybe zone alarm (ZA) cause this pug, I really hope that somehow...

http://translation.langenberg.com/

It work somehow also in Finnish.  What do you want to know
or did you mail it to me  ?
« Last Edit: December 01, 2004, 03:54:32 PM by poonet »
-poonet-

Offline Eddy

  • Avast Evangelist
  • Maybe Bot
  • ***
  • Posts: 31343
  • Watching (over?) you
    • Malware removal, Biljart and other things.
Re:Physical memory
« Reply #20 on: December 01, 2004, 03:59:32 PM »
There is just one thing I would like to know.

Is everything working as is should now?


ps: Bookmark that page. Just in case you need it for a translation in the future. ;)

Offline poonet

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 105
Re:Physical memory
« Reply #21 on: December 01, 2004, 04:17:04 PM »
yes. Lesion appearance but ensuing daytime while start computer.

Is that correct translation ?

Is storage truly too few (256 MB)? In my computer I also have Zone Alarm software like I said.
-poonet-

Offline Jeccu

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 48
Re:Physical memory
« Reply #22 on: December 01, 2004, 05:54:09 PM »
poonet,
Kokeillaanpa ihan suomeksi.  :)
Osaamiseni ei ehkä yllä ihan sille tasolle kuin näillä aktiivisilla foorumilaisilla täällä, mutta kokeillaan jos kykenisin jotenkin auttamaan ja selvittämään ongelman.
Eli, sinulla on nyt viimeisen versio avastista (4.5.546)? Auttoiko tuo päivitys ongelmiin vai vieläkö saat "sinisen ruudun"? Mitä siinä tarkalleen ottaen lukee (tarkka virheilmoitus)? En usko, että muistin loppumisesta on kyse, jossain muualla on nyt vikaa...

Intel Celeron 2.4GHz, 768MB DDR RAM, 40GB + 30GB HD
Windows XP Home SP2 + Mozilla Firefox + OE6, NOD32, Ewido Security Suite Plus
Telewell TW-EA500 (ADSL + NAT Router + Firewall)

Offline poonet

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 105
Re:Physical memory
« Reply #23 on: December 01, 2004, 06:18:30 PM »
Suomeksi, thank God ! ;)

Elikkäs, ongelma onkin siinä kun en ehdi kirjoittaa tai ottaa mitään ylös kun sininen läpyskä iskee ruutuun ja sanoo:
"aloitetaan fyysisen muistin alustus" ja numerot juoksee ruudulla
ja samalla kone boottaa itse itsensä (nyt ei enää koska otin rastin pois kohdasta "käynnistä uudelleen". )

Ongelmia ei siis ole ennen kuin annan koneen huilata yön yli ja käynnistän koneeni uudelleen seuraavana päivänä. Menen sähköpostiin (OE 6.0 sp1) ja alan lähettämään postia.  Isommat liitteet katkaisevat käytön tai välillä siihen riittää pelkkä viestin lähetys. Tänään kun käytössäni oli vielä Avastin vanhempi versio, kyseinen herja ilmestyi näytölle 5 kertaa ja boottasi koneen yhtä monta kertaa.

Olen nyt käyttänyt tätä uusinta 4.5.546 versiota pari kolme tuntia ei ongelmia ole ollut. Pelottaa vain huominen koska silloin vika iskee jos iskee...

Käytän siis Zone Alarmin uusinta palomuuriohjelmaa (ilmaista) ja
win200 pro sp4 .   Telewell TW-EA200 on adsl modeemini.
Prosessori:  900 mhz.  RAM: 256 mb Kone: HP Omnibook XE3.

Tehtäväpalkissa on kuulemasta liikaa ohjelmia saman aikaisesti käytössä.  Mutta niistä kun mittään ymmärrä niin en osaa niitä sulkeakaan.  

Tarkkaa virheilmoitusta en pysty antamaan ennen kuin kone pamahtaa siniselle uudelleen :(

 Mitä tässä oikeastaan voi tehdä? Onnistuuko cd:lle tallennus tms. enää vai kaatuuko windows kaikesta ? Time will tell.

Ai niin, myös pikakuvakkeet latautuvat näytölle käynnistäessä aika kauan ja eri asemilla käyminenkin vie jo tehoja. Näyttö on hetkellisesti ilman kuvakkeita...
« Last Edit: December 01, 2004, 06:24:16 PM by poonet »
-poonet-

Offline Jeccu

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 48
Re:Physical memory
« Reply #24 on: December 01, 2004, 08:14:15 PM »
Elikkäs, ongelma onkin siinä kun en ehdi kirjoittaa tai ottaa mitään ylös kun sininen läpyskä iskee ruutuun ja sanoo:
"aloitetaan fyysisen muistin alustus" ja numerot juoksee ruudulla
ja samalla kone boottaa itse itsensä (nyt ei enää koska otin rastin pois kohdasta "käynnistä uudelleen". )

Siinä siniruudussa pitäisi olla se virhekoodi ja mahdollisesti vielä joku tiedostonimi, joka sen aiheuttaa esim. joku DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL Stop 0X000000D1 tai vastaaava. Eli jos siniruutu tulee vielä, niin koita etsiä tuontyyppistä virheilmoitusta ja sitä tiedostonimeä, joka sen aiheuttaa.

Olen nyt käyttänyt tätä uusinta 4.5.546 versiota pari kolme tuntia ei ongelmia ole ollut. Pelottaa vain huominen koska silloin vika iskee jos iskee...

Aiemmissa 4.5-versioissa oli jotain häikkää juuri sähköpostimoduulissa sekä aswTdi.sys tiedostossa, joka aiheutti joissakin tapauksissa sinisen ruudun, mutta uusimmassa 4.5.546 versiossa nuo ongelmat pitäisi olla korjattu. En siis usko, että sinäkään sitä siniruutua enää saat, toivotaan ainakin niin.

Ai niin, myös pikakuvakkeet latautuvat näytölle käynnistäessä aika kauan ja eri asemilla käyminenkin vie jo tehoja. Näyttö on hetkellisesti ilman kuvakkeita...

Tuo kyllä viittaa siihen, että sinulla on paljon käynnistyviä/käynnissä olevia ohjelmia, jolloin kone joutuu käyttämään hyväkseen kovalevyllä olevaa virtuaalimuistia, mutta en usko, että niillä on osaa tähän ongelmaan.
Toivotaan, että tuolla uusimmalla versiolla vika korjaantui. Kirjoittele vielä huomenna (vaikkapa ihan suomeksi) kuinka homma toimii.

Intel Celeron 2.4GHz, 768MB DDR RAM, 40GB + 30GB HD
Windows XP Home SP2 + Mozilla Firefox + OE6, NOD32, Ewido Security Suite Plus
Telewell TW-EA500 (ADSL + NAT Router + Firewall)

Offline poonet

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 105
Re:Physical memory
« Reply #25 on: December 02, 2004, 12:16:08 PM »
Niinpä niin.  Ongelma tuli takaisin (PUG CAME BACK!)
TAAS kesken sähköpostinlähetyksen.  Jouduin poistamaan Avastin.

Poistin automaattisen buuttauksen ja nyt sain tiedot ylös
------------------------------------------------

ERROR MESSAGE IN BLUESCREEN:

xxx stop: 0x000000D1 (0x0000002, 0x 000000000,0x BFF13C10
xxx address BFF13C10 base at BFF0900,  data stamp 3 eat 051 d - NDIS sys

Aloitetaan fyysisen muistin vedostus.  Ota yhteyttä järjestelmän valvojaan tai tekniseen tukee.

-------------------------------

Ohjelmia on paljon tehtäväpalkissa, mutta en osaa sulkea niitä.
Ohjelmat joita käytän:

PSP 6.02
WIN2000 PR0 SP4
OUTLOOK EXPRESS 6.0 SP1
EXPLORER 6.0 + GOOGLE POPUP BLOCKER TOOLS
MOZILLA FIREFOX
FOXMAIL
OFFICE 2000
ADSL TELEWELL EA-200

-poonet-

Offline Vlk

  • Avast CEO
  • Serious Graphoman
  • *
  • Posts: 11665
  • Please don't send me IM's. Email only. Thx.
    • ALWIL Software
Re:Physical memory
« Reply #26 on: December 02, 2004, 12:19:08 PM »
Hi, could you try the following fix?

How to install it:

1. Download the file http://www2.asw.cz/misc/aswtdi_fix.zip
2. Unpack its contents to the following locations:
    a) <avast>\setup\inf
    b) \windows\system32\drivers
(overwrite existing versions)
3. Restart the machine.


Please let me know if it solves the problem.

Note: the fix only works with the latest relase version of avast
(4.5.546).


Cheers
Vlk
If at first you don't succeed, then skydiving's not for you.

Offline poonet

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 105
Re:Physical memory
« Reply #27 on: December 02, 2004, 12:26:25 PM »
Note: the fix only works with the latest relase version of avast
(4.5.546).

Did you mean that I must  install first avast 4.5.456 and after that  I install this zip file " http://www2.asw.cz/misc/aswtdi_fix.zip"



« Last Edit: December 02, 2004, 12:33:01 PM by poonet »
-poonet-

Offline poonet

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 105
Re:Physical memory
« Reply #28 on: December 02, 2004, 01:03:14 PM »
Now I did it and my computer says: "The following files are already exist do you want to replace it?.
I said: YES  :)

I don´t know what happens tomorrow. Maybe this solve the proplem or maybe not.

Something new happens when I re-start my computer. Computer refuse to close off.  
Memory ashvserv.exe xxxxxxx doesn´t exist and that boots my computer again :-[

IN FINNISH:

Asensin nyt zip fileet ja purkasin ne. Kone herjasi, että tiedostot ovat jo olemassa. Haluanko korvata ne? Korvasin
ja sammutin koneen. Kone ei sammut kunnolla vaan herjasi muistihäiriöstä jotain:  ashvserv.exe ei ole elvollinen paikka tai nimi muistille tai jotain sinne päin ja kone boottasi taas itsensä. Kone ei enää sammu ilman tuota herjaa.

Minusta NDIS-SYS osassa on vika.  Alkaa jo toivo uupua :(



« Last Edit: December 02, 2004, 02:43:28 PM by poonet »
-poonet-

Offline Lisandro

  • Avast team
  • Certainly Bot
  • *
  • Posts: 67274
Re:Physical memory
« Reply #29 on: December 02, 2004, 03:04:45 PM »
Hi, could you try the following fix?
Note: the fix only works with the latest relase version of avast (4.5.546).

Vlk, why don't you include this fix (I thought it was already available) in the last update?
All users should take it or just the ones who have problems?
The best things in life are free.