Author Topic: avast! 7 public beta  (Read 240583 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline SauDepp

  • Newbie
  • *
  • Posts: 15
Re: avast! 7 public beta
« Reply #75 on: February 09, 2012, 12:23:07 AM »
....install over version 6 is done.... looks like everything is running :)

THX @AVAST!

S@uDepp

P.S. .... beneath...new style is great!...especially the realtime overview
« Last Edit: February 09, 2012, 12:24:39 AM by SauDepp »

Offline bob3160

  • Avast Überevangelist
  • Probably Bot
  • *****
  • Posts: 44915
  • 60 Years of Happiness
    • bob3160 Protecting Yourself, Your Computer and, Your Identity
Re: avast! 7 public beta
« Reply #76 on: February 09, 2012, 12:50:20 AM »
Just installed AIS on Win 7 64 bit everything went well, rebooted and then received the following error once
avast! 7 AIS started:

Bob, any dumps (mdpd) in ProgramData\Avast ...\logs ?
Yes Lukas
But I need help in sending it to you. Something I've never done.... Sorry
Free avast! Security Seminar: http://bit.ly/2N1eaR2  -  Important: http://www.organdonor.gov/ -- My Web Site: http://bob3160.strikingly.com/ - Win 10 Pro v20H2 64bit, 24 Gig Ram, 1TB SSD, AvastOmni 20.7.xxx, How to Successfully Install Avast http://goo.gl/VLXdeRepair & Clean Install https://goo.gl/t7aJGq

Offline YoKenny

  • Serious Graphoman
  • **
  • Posts: 8784
Re: avast! 7 public beta
« Reply #77 on: February 09, 2012, 01:00:03 AM »
My avast is still soundless :(
Did you not read the beta announcement?  ???
Quote
Known issues
- Problems with avast sounds on Win 7 and Win Vista
E5200 2.5GHZ, 4GB RAM, 320GB HD, Windows 7 Home Premium 64bit, avast! V9.0 Free, IE10
P4 2.8GHZ, 1.5GB RAM, 40GB HD, XP Pro SP3 32bit, avast! V9.0 Free, Google Chrome
with hpHosts, MVPS HOSTS files, SpeedFan, WinPatrol PLUS

Offline CoBfan1987

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 201
  • Love avast!
    • RyansComputerHelp.com
Re: avast! 7 public beta
« Reply #78 on: February 09, 2012, 01:03:35 AM »
Installed 7.0.1396 Internet Security on my main desktop running 64bit Windows 7 Ultimate works like a charm and installed perfectly.

Installed same Free Version on virtual Windows XP Home SP3.

Was able to run the Remote Assistance from one to the other without issue. Feature request for this, you need to be able to send key commands such as Ctrl+Alt+Delete etc to the computer you are controlling.

I noticed that in AIS the"Market" is not listed.

Love the new UI

Uninstalling and/or Installing WebRep addons in IE, FF or Chrome does nothing in any browser.  Addon's stay non-existant.

Everything is going great! Will post updates if I find more bugs or more comments.
« Last Edit: February 09, 2012, 01:08:47 AM by CoBfan1987 »
My OS: Windows 8 Pro x64

Offline 风葶云

  • Newbie
  • *
  • Posts: 10
Re: avast! 7 public beta
« Reply #79 on: February 09, 2012, 01:14:45 AM »
awesome

Offline DavidR

  • Avast Überevangelist
  • Certainly Bot
  • *****
  • Posts: 84559
  • No support PMs thanks
Re: avast! 7 public beta
« Reply #80 on: February 09, 2012, 01:40:43 AM »
Just installed AIS on Win 7 64 bit everything went well, rebooted and then received the following error once
avast! 7 AIS started:

Bob, any dumps (mdpd) in ProgramData\Avast ...\logs ?
Yes Lukas
But I need help in sending it to you. Something I've never done.... Sorry

They probably aren't too large, you could zip them up and email them to him or by using the ftp function.

Upload the zip file to the ftp server ftp://ftp.avast.com/incoming:
- Using Internet Explorer, Connect to the link and drag the file into the Right pane and drop it, that starts the upload, you don't have read access to this folder.
Give the zip file you are uploading a unique name (e.g. forumusername-dumps.zip, etc), so they can identify it. It might not be a bad idea to create a text file (readme.txt) with any relevant information, avast topic URL, user name, etc. etc. in the zip file. Not to mention posting the name of the file you uploaded in the topic acts as another searchable reference.
Windows 10 Home 2004 64bit/ Acer Aspire F15/ Intel Core i5 7200U 2.5GHz, 8GB DDR4 memory, 256GB SSD, 1TB HDD/ avast! free 21.1.2449 (build 21.1.5968.561) UI-1.0.597/ WinPatrol+/ Firefox, uBlock Origin, uMatrix/ MailWasher Pro/ Avast! Mobile Security

Offline The_ChamP

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 69
Re: avast! 7 public beta
« Reply #81 on: February 09, 2012, 01:47:48 AM »
Update - the cloud services is showing as connection established right now - this is after 2 reboots
the only problem i see now is that there is just a slight glitch in the animation when the dot comes from the cloud and goes in monitor/city  :D

edit - err just after posting this comment connection not established again  :(
RT - Avast 7 free beta , Windows backup
OD - Mbam ,  Hmp , Eek
7 x64 Ultimate Sp1 - 6gb Ram

Offline NON

  • Japanese User
  • Avast Überevangelist
  • Ultra Poster
  • *****
  • Posts: 4666
  • Whatever will be, will be.
Re: avast! 7 public beta
« Reply #82 on: February 09, 2012, 01:56:11 AM »
Thanks for the public beta. I translated and posted this thread into Japanese forum, but I don't have enough time to test this beta for now  :(
I'll try it later.
Main: Win10 Pro 20H2 64bit / Core i5-7400 3.0GHz / 16GB RAM / Avast 21 Premier Beta / Evorim Free Firewall (testing)
Mobile: Win10 Pro 20H2 32bit, Vista SP2 32bit / Core 2 Duo SU9300 1.2GHz / 4GB RAM / Avast 20 Free / Windows Firewall Control

Avast の設定について解説しています。よろしければご覧ください。

Offline Rompin Raider

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 229
Re: avast! 7 public beta
« Reply #83 on: February 09, 2012, 02:03:55 AM »
Slick over the top install....this is nice! Thanks Avast! 8)
Win10 v2004-64 bit 8G Avast Premium Security/uBlock Origin

Offline _chivasusa_

  • Newbie
  • *
  • Posts: 5
Re: avast! 7 public beta
« Reply #84 on: February 09, 2012, 02:37:27 AM »

Did version 7  of avast improve the behavior shield?

Offline Broken Hope

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 67
Re: avast! 7 public beta
« Reply #85 on: February 09, 2012, 03:17:25 AM »
If you choose not to install remote assistance you get the following error when you select the remote assistance tab.



Surely it would make more sense to not have a remote assistance tab at all if it isn't installed?

Offline True Indian

  • Malware Hunter
  • Avast Evangelist
  • Advanced Poster
  • ***
  • Posts: 710
  • A Good Old Indian!
Re: avast! 7 public beta
« Reply #86 on: February 09, 2012, 03:57:34 AM »
looks like we have a problem with cloud technology...seems like avast doesnt recognize my net.avast updater also doesnt seem to check forupdates automatically....when i do so manually the last update attempt time doesnt change ;D

Offline hayc59

  • U.S.A. Love it or Leave It
  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 338
  • Some Folks Are Just Stuck On Stupid!
    • Wilders/BBR
Re: avast! 7 public beta
« Reply #87 on: February 09, 2012, 04:00:40 AM »
I get this when trying to install??
never seen this before

edit fixed ran avast! uninstaller and did a clean install all good to go now
« Last Edit: February 09, 2012, 04:47:37 AM by hayc59 »

Offline True Indian

  • Malware Hunter
  • Avast Evangelist
  • Advanced Poster
  • ***
  • Posts: 710
  • A Good Old Indian!
Re: avast! 7 public beta
« Reply #88 on: February 09, 2012, 05:09:53 AM »
Hi,

cloud feature seems to be getting disconnected from the server periodically. :o

the last update attempt doesnt show the correct date...today it shows update were installed but why the last update attempt date doesnt change....also shouldnt i be gettting a alert that avast has been updated?  :o
« Last Edit: February 09, 2012, 05:13:48 AM by true indian »

Offline True Indian

  • Malware Hunter
  • Avast Evangelist
  • Advanced Poster
  • ***
  • Posts: 710
  • A Good Old Indian!
Re: avast! 7 public beta
« Reply #89 on: February 09, 2012, 05:32:28 AM »
cloud service is again established...looks like it does it in specified period of time  :)

i feel there is a bug in updater...as i did a manual update attempt today at 7 in morning and it still shows that a update attempt was made yesterday.. :-\
« Last Edit: February 09, 2012, 06:31:43 AM by true indian »