Author Topic: IM Shield scan in 0 why?  (Read 2387 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

saeed2rele

  • Guest
IM Shield scan in 0 why?
« on: February 24, 2012, 07:39:30 AM »
Hi guys

I use Yahoo! messenger but after 1 hour use, IM shield is 0 why?
avast version is 7.0.1407 on windows 7 ultimate 32bit.

thank you
« Last Edit: February 24, 2012, 07:41:31 AM by saeed2rele »

akama1

  • Guest
Re: IM Shield scan in 0 why?
« Reply #1 on: February 24, 2012, 09:12:23 AM »
try to run the repair utility built into avast?

start - control panel- uninstall avast - click the repair tab - reboot

saeed2rele

  • Guest
Re: IM Shield scan in 0 why?
« Reply #2 on: February 24, 2012, 12:07:54 PM »
try to run the repair utility built into avast?

start - control panel- uninstall avast - click the repair tab - reboot

i did it but not fixed.

Offline Bluesman

  • Avast Evangelist
  • Advanced Poster
  • ***
  • Posts: 926
  • Amiga Power!
Re: IM Shield scan in 0 why?
« Reply #3 on: February 24, 2012, 04:40:59 PM »
I use Yahoo! messenger but after 1 hour use, IM shield is 0 why?

And did you recieve any file from another Yahoo! messenger user in that hour?
"The blues are the roots, everything else is the fruits" -Willie Dixon

saeed2rele

  • Guest
Re: IM Shield scan in 0 why?
« Reply #4 on: February 24, 2012, 05:03:18 PM »
I use Yahoo! messenger but after 1 hour use, IM shield is 0 why?

And did you recieve any file from another Yahoo! messenger user in that hour?

NO I just chat with text.  :P