Author Topic: Problem with avast! Account  (Read 5247 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Jarron

  • Guest
Re: Problem with avast! Account
« Reply #15 on: February 26, 2012, 08:19:53 AM »
X [more useless information cluttering up the thread removed]
« Last Edit: February 26, 2012, 08:47:57 AM by jarron »

Jarron

  • Guest
Re: Problem with avast! Account
« Reply #16 on: February 26, 2012, 08:36:43 AM »
Got it!

Went to the Avast homepage, clicked "account" at the top right, tried to log in, had it send me another activation key when the log in failed, got an email with actual words and an activation link, and I'm logged in. (Was already connected on the GUI.)

Sorry for the multiple posts.  I guess posting helps me to think.  :-[

I was kind of expecting something in the GUI to take me to my account once I logged in and connected there.
« Last Edit: February 26, 2012, 09:57:13 AM by jarron »

Offline Hopper15

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 105
Re: Problem with avast! Account
« Reply #17 on: February 26, 2012, 07:48:16 PM »
Got it!

Went to the Avast homepage, clicked "account" at the top right, tried to log in, had it send me another activation key when the log in failed, got an email with actual words and an activation link, and I'm logged in. (Was already connected on the GUI.)

Sorry for the multiple posts.  I guess posting helps me to think.  :-[

I was kind of expecting something in the GUI to take me to my account once I logged in and connected there.

Same here, thanks Tech.
Win 8.1 64 bit 16GB Avast Free/Malwarebytes Pro/CCleaner