Author Topic: something wrong, i think, after i updated to Avast 7.0.1407 final  (Read 3357 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline kissbaby

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 50
todays date) 2-25-12

i have included a screen shot as my pc was still loading up.

first my pc specs.

dell dimension 2400
2 gigs ram
70 gig hard drive
windows XP home sp3 (windows updates always up to date).

comodo firewall free(most recent version).
--------
i made sure my pc was clean before i upgraded so i have no bugs.

i upgraded to avast 7 from the old 6.0 avast , avast 6.0 said there was a program update so i updated to avast 7 that way , so this was not a fresh install.

i thought the upgrade went just fine , there was no hiccups during the whole process, even let it(avast free)  restart my pc , cuz it said so  . all this was yesterday 2-24-12.

now i get this pop up this morning "complete your upgrade to avast 7 ,, your almost done press the finish button to complete the upgrade" , i thought ok, so i hit finish, even tho i did all this yesterday . today is 2-25-12.

so i let 45 minutes go by, i just left my computer alone and online.

so i go to restart my pc for the heck of it , and guess  what?, the same pop-up appeared, i think this is a bug , cuz i restarted my pc 3 times after that.

that pop-up should never appear no more, plus if i dont hit the finish button, the avast wont finish loading up, leaving my pc not protected.

i have included a screen shot as my pc was still loading up.

« Last Edit: February 25, 2012, 03:50:11 PM by kissbaby »

Offline ady4um

  • Massive Poster
  • ****
  • Posts: 2667
ADD/REMOVE PROGS -> avast -> CHANGE/REMOVE -> REPAIR & REBOOT
Avast! 7 FAQ | FAQ & KB | Docs | Removal Utils | Configure Mail Shield | report FP | License Registration | UNSECURED?

Offline kissbaby

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 50
Re: something wrong, i think, after i updated to Avast 7.0.1407 final
« Reply #2 on: February 25, 2012, 04:29:01 PM »
i guess i'm too stupid, did all that and no go , and cant find , avast should of fixed this problem, and should of realized this bug before hand.

this is a bug and avast should be the one to fix it, i guess i have to hit the finish button every time i start up my pc, i sure hope avast fixes this bug.

any other ideas ?.

Offline lancelot48

  • Newbie
  • *
  • Posts: 5
Re: something wrong, i think, after i updated to Avast 7.0.1407 final
« Reply #3 on: February 25, 2012, 04:33:14 PM »
I had this problem. Mysteriously vanished after several starts.

Offline kissbaby

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 50
Re: something wrong, i think, after i updated to Avast 7.0.1407 final
« Reply #4 on: February 27, 2012, 04:49:59 AM »
I had this problem. Mysteriously vanished after several starts.

-----

just curious, how is avast 7  working for you right now ?.

every one is having big major problems with avast 7 final .

i figured out how to get rid of the nag screen , once i figured out a couple of things from this link that  "ady4um" gave me. so that part is fine now, loads up fine.

 but i noticed that the new avast 7 is buggy, had to disable the "auto sandbox" thing for now , but i'm having trouble with the manual update, maybe the servers are loaded too full, who knows. i will try the manual update tomorrow sometime, when the servers are not loaded, so who knows.

i wish the Avast team would of tested this out alittle longer before they released it as final , hope to god i can get a hold of my uncle soon , cuz he has avast 6 installed, got to tell him to hold off on the program update before its too late.

i'm not going back to avast 6, after reading alot of recent threads , my pc might be doomed, but my pc is acting fine at the moment, knock on wood.

so the question to the creators of Avast 7 free, are you working on a fix on all these problems ?, are you going to come up with a emergency fix update ?.

if avast free dont work right , how do you expect us to be future buyers $$$$   of your other programs.

Offline kissbaby

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 50
Re: something wrong, i think, after i updated to Avast 7.0.1407 final
« Reply #5 on: February 27, 2012, 05:30:06 PM »
See http://forum.avast.com/index.php?topic=93915.msg747943#msg747943

---------
2-27-12 / 8:30am.
ok, it worked , now the manual update thing wont update, are the servers down ?

Offline Vlk

  • Avast CEO
  • Serious Graphoman
  • *
  • Posts: 11664
  • Please don't send me IM's. Email only. Thx.
    • ALWIL Software
Re: something wrong, i think, after i updated to Avast 7.0.1407 final
« Reply #6 on: February 27, 2012, 05:33:19 PM »
I had this problem. Mysteriously vanished after several starts.

It hasn't mysteriously vanished -- we fixed it by a virus definition update yesterday.

Thanks
Vlk
If at first you don't succeed, then skydiving's not for you.

Offline iroc9555

  • CCS, Vzla.
  • Avast √úberevangelist
  • Starting Graphoman
  • *****
  • Posts: 7460
  • No soporte por PM.
Re: something wrong, i think, after i updated to Avast 7.0.1407 final
« Reply #7 on: February 27, 2012, 05:33:56 PM »
ok, it worked , now the manual update thing wont update, are the servers down ?

They are for me. No updates. Not able to download program either.
Hernan.
Dim 9200. C2D E6600; 2.40GHz. 4GB DDR2RAM. XP Pro_86. Spk3. IE8 & FF41. Avast FREE 2015. CIS 5.12(FW/D+). MBAM Premium. MCShield. WinPatrol +. SpywareBlasterOpenDNS. uBlock. WOT. Sandboxie

Offline Lisandro

  • Avast team
  • Certainly Bot
  • *
  • Posts: 67255
Re: something wrong, i think, after i updated to Avast 7.0.1407 final
« Reply #8 on: February 28, 2012, 01:45:23 AM »
They are for me. No updates. Not able to download program either.
Try http://forum.avast.com/index.php?topic=94514.0
The best things in life are free.