Author Topic: [SOLVED] Error on installing new language AIS 7  (Read 1665 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline claudiuc

  • avast! Security Expert
  • Avast Reseller
  • Sr. Member
  • *
  • Posts: 280
  • www.avastantivirus.ro
    • www.avastantivirus.ro
[SOLVED] Error on installing new language AIS 7
« on: March 02, 2012, 02:56:58 PM »
Hello,

I was trying to install a new language (english) after a clean default avast! Internet Security install in romanian language and I got an error (see screenshot).

Maybe an installer bug?

Claudiu
« Last Edit: March 02, 2012, 03:22:42 PM by claudiuc »
Claudiu C. - Easy Media
Avast & AVG Distributor Romania, Moldova, Hungary
https://www.avastantivirus.ro/

Offline Lisandro

  • Avast team
  • Certainly Bot
  • *
  • Posts: 67274
Re: Error on installing new language AIS 7
« Reply #1 on: March 02, 2012, 03:00:41 PM »
I've posted a bug in the language settings, but the lateste RC beta solved it.
http://forum.avast.com/index.php?topic=94790.msg755439#msg755439
The best things in life are free.

Offline claudiuc

  • avast! Security Expert
  • Avast Reseller
  • Sr. Member
  • *
  • Posts: 280
  • www.avastantivirus.ro
    • www.avastantivirus.ro
Re: Error on installing new language AIS 7
« Reply #2 on: March 02, 2012, 03:02:33 PM »
Thanks, I'll try the new beta right now.
Claudiu C. - Easy Media
Avast & AVG Distributor Romania, Moldova, Hungary
https://www.avastantivirus.ro/

Offline claudiuc

  • avast! Security Expert
  • Avast Reseller
  • Sr. Member
  • *
  • Posts: 280
  • www.avastantivirus.ro
    • www.avastantivirus.ro
Re: [SOLVED] Error on installing new language AIS 7
« Reply #3 on: March 02, 2012, 03:23:06 PM »
Solved after upgrading to 7.0.1412
Claudiu C. - Easy Media
Avast & AVG Distributor Romania, Moldova, Hungary
https://www.avastantivirus.ro/