Author Topic: Remote Assistance TIME OUT?  (Read 5216 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline 101010101010101 0101010101

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 103
    • The SHOT technique that killed Osama Bin laden!!
Remote Assistance TIME OUT?
« on: March 09, 2012, 06:47:02 PM »
I was using remote assistance yesterday and it would disconnect from the other computer after about 10 minutes then after using it like 3 or 4 times in a row the computer I was connected to would not connect anymore and they were getting an error.

They are running avast free latest version and I am running avast internet security latest version.
Hp Pavilion ( p7-1233wb ) AMD A8-5500 Quad Core 3.2Ghz - turbo 3.7Ghz, 8Gb Ram, Win 7 64 bit , Avast Premier, Malwarebytes pro, 150Mb Download Internet Speed.

Offline ClassyJakey

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 55
  • 42 is the answer to EVERYTHING.
Re: Remote Assistance TIME OUT?
« Reply #1 on: March 10, 2012, 01:12:30 PM »
I was using remote assistance yesterday and it would disconnect from the other computer after about 10 minutes then after using it like 3 or 4 times in a row the computer I was connected to would not connect anymore and they were getting an error.

They are running avast free latest version and I am running avast internet security latest version.
We need more information Like, What did the error say? Can you give you some pictures?
OS:Windows 8 Consumer Preview 4GB
Avast Version: Avast pro Latest
Webbrowser: Firefox

Offline marcus111

  • Newbie
  • *
  • Posts: 6
Re: Remote Assistance TIME OUT?
« Reply #2 on: March 10, 2012, 02:19:02 PM »
I have been trying to access Remote Assistance for the past couple of days an it wont connect. I tried from 2 computers ver 1426 installed. It was working OK with version 1407.

Athlon 1700, XP pro sp2, 1.25 G ram

Pentium 4, 2 GHz, XP pro sp3, 1.5 G. ram

Offline gillest

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 97
Re: Remote Assistance TIME OUT?
« Reply #3 on: March 10, 2012, 02:41:17 PM »
maybe this has to do with the my.avast.com servers being down? Again this morning they are giving message "Service Temporarily Unavailable"
Intel Core I7 920/ 9GB Ram/ Win7 64bits/ Avast! free 9/ Firefox & TB 16.0.1, Adblock, WOT/ MalwareBytes AntiMalware 1.6

Offline marcus111

  • Newbie
  • *
  • Posts: 6
Re: Remote Assistance TIME OUT?
« Reply #4 on: March 10, 2012, 02:55:57 PM »
Sorry I wanted to include a picture and I forgot. I also want to mention that I deactivated my firewall and other protection I have but it still wouldn't connect.

Offline ClassyJakey

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 55
  • 42 is the answer to EVERYTHING.
Re: Remote Assistance TIME OUT?
« Reply #5 on: March 10, 2012, 07:27:22 PM »
Sorry I wanted to include a picture and I forgot. I also want to mention that I deactivated my firewall and other protection I have but it still wouldn't connect.
Looks like me.avast.com is down, cuz that might be the host xD So please wait, Case Solved
OS:Windows 8 Consumer Preview 4GB
Avast Version: Avast pro Latest
Webbrowser: Firefox

Offline Noswalas74

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
Re: Remote Assistance TIME OUT?
« Reply #6 on: March 13, 2012, 03:50:05 AM »
I am Having the same problem. I s It still An Avast issue?

Offline 101010101010101 0101010101

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 103
    • The SHOT technique that killed Osama Bin laden!!
Re: Remote Assistance TIME OUT?
« Reply #7 on: March 13, 2012, 04:33:30 AM »
Here is the error code I am getting on my clients pc.

Hp Pavilion ( p7-1233wb ) AMD A8-5500 Quad Core 3.2Ghz - turbo 3.7Ghz, 8Gb Ram, Win 7 64 bit , Avast Premier, Malwarebytes pro, 150Mb Download Internet Speed.

Offline AntiVirusASeT

  • Poster
  • *
  • Posts: 464
Re: Remote Assistance TIME OUT?
« Reply #8 on: March 13, 2012, 01:06:42 PM »
having the remote problem too. it has been up and down since Avast! 7 release. guess its the server side issue.

Offline 101010101010101 0101010101

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 103
    • The SHOT technique that killed Osama Bin laden!!
Re: Remote Assistance TIME OUT?
« Reply #9 on: March 20, 2012, 09:27:45 AM »
Has anybody used remote assistance and if you have do the sessions automatically end/close after about 10 minutes??? ANYBODY??
Hp Pavilion ( p7-1233wb ) AMD A8-5500 Quad Core 3.2Ghz - turbo 3.7Ghz, 8Gb Ram, Win 7 64 bit , Avast Premier, Malwarebytes pro, 150Mb Download Internet Speed.