Author Topic: Avast Slows down my system!!  (Read 1411 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline rohitr

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
Avast Slows down my system!!
« on: March 10, 2012, 04:43:00 AM »
Hi i'm new to this forum...

I've been using avast since the past 6 years... and recently i upgraded from avast 6 to avast 7 free antivirus...

Now my problem is my system takes a lot of time to load the desktop... recently using avast 6 and previous versions i didnt have this problem... so pls try to solve my problem...

I'm using windows 7 ultimate x64 version... my system boots up quickly when i tried to uninstall avast... so the problem is with avast...
« Last Edit: March 10, 2012, 07:48:29 AM by rohitr »

Offline marc-d-l

  • Poster
  • *
  • Posts: 421
Re: Avast Slows down my system!!
« Reply #1 on: March 11, 2012, 03:43:59 AM »
Did you uninstall 6 ? then reinstall 7  ???
Window 7 64 bits SP1 premium Avast 2014.9.0.2018  free, Firefox 29.0.1  MBAM, free spywareblaster, ABP,   Comodo firewall and a routerfirewall, Winpatrol.Superantispyware,Zemana Anti Logger.

Offline rohitr

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
Re: Avast Slows down my system!!
« Reply #2 on: March 12, 2012, 02:57:42 AM »
i've directly installed 7 as i formatted my system....

Offline AntiVirusASeT

  • Poster
  • *
  • Posts: 462
Re: Avast Slows down my system!!
« Reply #3 on: March 12, 2012, 05:41:40 AM »
any other problems besides slowing down of system?
if not, could u list out the startup programmes u have?

go to command prompt, type in msconfig, a new window should popup, click startup entries
« Last Edit: March 12, 2012, 05:44:48 AM by AntiVirusASeT »