Author Topic: Avast!4 and notebook  (Read 3214 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline ppetrysz

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
  • I'm a llama at all but sometimes not!
Avast!4 and notebook
« on: August 25, 2003, 07:32:45 AM »
Hello.
I tried to run Avast!4 on Toshiba Satelite A10-S203 but I could not.
I installed it succesfully, Avast!4 had scanned my computer before Windows XP HE loaded but then when I was trying to run Avast!4 I saw a small window and I could only write an email with description of error to Avast!4 authors.
Had anybody similar problem?
Best regards
Peter

Offline raman

  • Avast Evangelist
  • Advanced Poster
  • ***
  • Posts: 1062
Re:Avast!4 and notebook
« Reply #1 on: August 25, 2003, 07:50:58 AM »
If you send that email you will get soon an Email from Avast. They will ask for some more infos or give you a solution for your problem
MfG Ralf

Offline ppetrysz

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
  • I'm a llama at all but sometimes not!
Re:Avast!4 and notebook
« Reply #2 on: August 25, 2003, 08:40:00 AM »
ok, raman. I will follow this way. have a lucky day!

Offline Roman Svihalek

  • Avast team
  • Full Member
  • *
  • Posts: 138
  • I'm a llama!
Re:Avast!4 and notebook
« Reply #3 on: August 25, 2003, 11:14:34 AM »
It looks like classic problem with ODBC, I think. Try to change value of "Database" key in data\avast4.ini file placed in avast! installation directory. Change its value from "ODBC" to "XML" and restart avast! or whole operating system.