Author Topic: Mijn internet verbinding valt steeds weg  (Read 3555 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Cees Wouters

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
Mijn internet verbinding valt steeds weg
« on: April 25, 2012, 05:51:54 PM »
Hallo avastgebruikers

Ik gebruik al jaren avast free. Ik heb me dit jaar over laten halen om de betaalde avast versie aan te schaffen ( Avast pro geloof ik)
Sinds dat ik dat heb, komt het dagelijks zo,n tien of meer keer voor dat wanneer ik op een site zit, mijn verbinding in een keer wegvalt, en ik kan dus weer opnieuw beginnen.
Kan iemand mij helpen?

Met vriendelijke groeten
Cees.

Offline polonus

  • Avast √úberevangelist
  • Probably Bot
  • *****
  • Posts: 33873
  • malware fighter
Re: Mijn internet verbinding valt steeds weg
« Reply #1 on: April 25, 2012, 11:09:07 PM »
Ha Cees,

Niet zo eenvoudig te beantwoorden vanaf hier. Meestal ligt het heel zwart wit, er is verbinding of er is geen verbinding. Ik raad je aan online hier naar toe te gaan en een volledige scan door de techneuten van de berkeley universiteit in de States te laten doen met Netalyzr. Ga naar: http://n2.netalyzr.icsi.berkeley.edu/  Je kunt daar Netalyzr laten lopen, die je verbinding scant op aller aard mogelijke problemen. Ik ben benieuwd naar hun bevindingen, die je hier zover geanonimiseerd als je wilt, kunt medelen. Als we daar niet mee verder komen en de problemen in malware gelegen zijn, moet er een gekwalificeerde malware verwijder expert eens wat logjes bekijken, maar dat is een volgende stap. Eerst dit eens uitpluizen. Nog een mogelijkheid is dat een vorige de-installatie resten achterliet, die tot allerlei rare dingen aanleiding kunnen geven. Loop eens na met een removal tool om alle nagebleven resten op te ruimen, die aanleiding kunnen zijn tot conflicten- draai en dan reboot:  http://singularlabs.com/uninstallers/security-software/ Ik had het zelf met een mislukte installatie van ZA op Vista, later allerlei rare "errors" tot dat ik met de ZA removal tool "flink door de bezemkast trok".

polonus
« Last Edit: April 26, 2012, 01:10:54 AM by polonus »
Cybersecurity is more of an attitude than anything else. Avast Evangelists.

Use NoScript, a limited user account and a virtual machine and be safe(r)!