Author Topic: Virus Database graphical errors  (Read 2539 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

hbkh

  • Guest
Virus Database graphical errors
« on: December 19, 2004, 04:26:15 AM »
When I playing around with avast 4.5.549 earlier I noticed a few graphical errors on the virus database screen when using the simple user interface. The first is after completing a search for a virus, part of the border around the search options disappears and the other is quite simply that this screen is missing an icon , unlike the other screens (might not be an error though). I was just wondering if anyone else's did this also?

Thanks!
hbkh

« Last Edit: December 19, 2004, 04:32:18 AM by hbkh »

Offline RejZoR

  • Polymorphic Sheep
  • Serious Graphoman
  • *****
  • Posts: 9406
  • We are supersheep, resistance is futile!
    • RejZoR's Flock of Sheep
Re:Virus Database graphical errors
« Reply #1 on: December 19, 2004, 11:53:09 AM »
Strange. It looks normal on my machine (MacLoverOS X skin). It's also ok in skinless mode. That icon in the top left is normal. They could add a "a" ball logo instead of that,but the havent. If you use any skin,that icon will be replaced by skinned one.

Have you tried changing the to Royale Theme (official from MS):
http://www.softpedia.com/get/Desktop-Enhancements/Themes/Royale-Theme-for-WinXP.shtml

Is anomally still present with this theme?
Visit my webpage Angry Sheep Blog

Offline Eddy

  • Avast Evangelist
  • Maybe Bot
  • ***
  • Posts: 31079
  • Watching (over?) you
    • Malware removal, Biljart and other things.
Re:Virus Database graphical errors
« Reply #2 on: December 19, 2004, 04:04:42 PM »
It looks good in all the skins I tested. It is very likely your display settings in Windows.