سلام به همه دوست داران دیروز و امروز آواست
من اواستو خیلی خیلی قبول داشتم و دارم...
اما این کار اواست که آی پی ایرانو ببنده غیر قابل قبول هست و نیازی نیست که بگید این مورد از داخل ایرانه چون بچه که نیستیم که نفهمیم معنی بوک کردن آی پی چیه!!!
آیا نرم افزار آواست به برنامه هسته ای ایران کمک میکرده ؟ واقعا خنده داره !!!
یا به دلیل اینکه ایرانی ها توستن یه انتی ویروس قوی بسازن دست پیش گرفته؟ بازم خنده داره!!!!
آواست به قول خودش از قانون اروپا داره پیروی میکنه و مثل اینکه از خودش اراده ای نداره که تصمیم بگیره ...که باعث تاسفه برای مردم اروپا که ملت های بزرگی هستن اما همیشه باید پاسخ گوی یک اقلیت خاص باشن و هزینه های اونارو بردوش بکشن...مردم ایران خیلی وقته با تحریم خو گرفتن و همیشه کساییو که با هاشون بودن را به خاطر می سپارن و کسایی که علیه شون بودنو جور دیگه ای بخاطر می سپارن...
ما خیلی وقته تحریم شدیم پس اصلا نگران این نیستیم منتها برامون مهمه دلیلشو بدونیم از اون مهمتر طرفی که روبه روی ما هست روبشناسیم ...
ما همانطور که خیلی راحت تحریم میشیم ...اما راحتر از اون تحریما را دور میزنیم...
وقتی که من یک لایسنس یوزر اواست بوده باشم این کارشو دزدی میدونم چرا که پولو گرفته اما خدماتشو بهم نداده آیا توی اروپا این کار جرم نیست ؟؟؟ توی ایران که جرم شناخته میشه اگر به قانون پایبند هستید پس باید پاسخ گوباشید یا هزینه رو برگردونید...
چون فعلا چاره ای جز استفاده از آواست ندارم و دیگر آنتی ویروسا رو هم قبول ندارم پس هنوز مشتریتتون هستمو به طریقی یا افلاینن یا مستقیم آپدیتاتونو میگیرم
اینم عکس که برای دلیل:

کاربرای آواست هم می تونن تا زمانی که آوست نظرش عوض بشه یا زمان تولید انبوه آنتی ویروس دانشگاه شیراز برسه ن توی گوگل عباراتی شبیه اینو سرچ کنن و به راحتی تحریمو دور بزنن::
روش آپدیت آواست بعد از تحریم ایران
یا
آپدیت آواست آفلاین