Author Topic: Problem with updates  (Read 2762 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline memostrikas

  • Newbie
  • *
  • Posts: 5
Problem with updates
« on: June 22, 2012, 05:44:30 PM »
Hello everyone, and congratulations on the excellent work you do!
 for 2 weeks I noticed that not the pop-up message that has been updated, while first appearing regularly especially after a reboot!
 Since then I do the updates manually.
I have read enough similar issues here in the forums and I have done and repair and clean uninstall, and reinstalls and anything else that could be used.
 Got to the point format and made with the certainty that this will solve the problem but again nothing happened.
I have windows 7 sp1 and avast internet security 7.0.1426 with a valid license for one year.


Postscript: The avast is probably the only one that gives me so much detail that I ask to Internet security!!
Thank you beforehand for any help!!
« Last Edit: June 22, 2012, 05:47:12 PM by memostrikas »

Offline Pondus

  • Avast Überevangelist
  • Probably Bot
  • *****
  • Posts: 33760
Re: Problem with updates
« Reply #1 on: June 22, 2012, 05:58:00 PM »
is it just the update popup that is missing ?.......have you turnet it off ?
or does it not update at all ?

Virus Update History   http://www.avast.com/en-eu/virus-update-history
Chief Wiggum: Uh, no, you got the wrong number. This is 9-1…2.


Offline memostrikas

  • Newbie
  • *
  • Posts: 5
Re: Problem with updates
« Reply #2 on: June 22, 2012, 06:19:57 PM »
Not automatically updated, and I realized when I noticed there appears Ui popup :'(

and updates the manual and I do I have the last 120622-0
« Last Edit: June 22, 2012, 06:21:33 PM by memostrikas »

Offline memostrikas

  • Newbie
  • *
  • Posts: 5
Re: Problem with updates
« Reply #3 on: June 22, 2012, 06:29:19 PM »
selection menu updates, all are selected!
The interval of the update is 240 minutes!
 And to Attribute information is not selected anything!
 Also relevant to the proxy settings I have on-line (no proxy server)

Offline Asyn

  • Avast Überevangelist
  • Probably Bot
  • *****
  • Posts: 49417
  • Merry Christmas..!!
    • >>>  Avast Forum - Deutschsprachiger Bereich  <<<
Re: Problem with updates
« Reply #4 on: June 23, 2012, 07:54:56 AM »
Also relevant to the proxy settings I have on-line (no proxy server)

Set avast! to: Direct Connection (No Proxy)
Win 8.1 [x64] - Avast Premier 17.9.2320.Beta#2 - CC 5.38 [OD] - MCS [OD] - EEK [OD] - FF ESR 52.5.2 [NS5/uBO] - Thunderbird 52.5 [EM]
Deutschsprachiger Bereich -> Avast Wissenswertes (Downloads, Anleitungen und Infos): https://forum.avast.com/index.php?topic=60523.0

Offline memostrikas

  • Newbie
  • *
  • Posts: 5
Re: Problem with updates
« Reply #5 on: June 25, 2012, 08:48:45 AM »
Thanks! We will try and let you know!

Offline Jack 1000

  • Poster
  • *
  • Posts: 619
Re: Problem with updates
« Reply #6 on: June 26, 2012, 12:20:28 AM »
I could not get the last update today.  Message said Avast was unable to retrieve last update.  I did a Repair and reboot.  No message came back on reboot.  This is Avast 7 update version 12065-1 that is currently installed.

Jack
Avast 2014 -Windows XP (SP-3) and Malware Bytes Anti-Malware (Free Version)
1GB RAM

Offline Jack 1000

  • Poster
  • *
  • Posts: 619
Re: Problem with updates
« Reply #7 on: June 26, 2012, 12:29:29 AM »
I could not get the last update today.  Message said Avast was unable to retrieve last update.  I did a Repair and reboot.  No message came back on reboot.  This is Avast 7 update version 12065-1 that is currently installed.

Jack

I had the latest update.  But just re-ran the Manual definition updater, and it downloaded the update that I already had, 12065-1  Maybe the auto-update server is not synchronized with the program today or something.

Jack
Avast 2014 -Windows XP (SP-3) and Malware Bytes Anti-Malware (Free Version)
1GB RAM

Offline SafeSurf

  • Avast Evangelist
  • Ultra Poster
  • ***
  • Posts: 5204
Re: Problem with updates
« Reply #8 on: June 26, 2012, 01:07:26 AM »
I had that problem last night, then it automatically corrected itself on the next update, which often fixes the problem or rebooting the machine when it's out of sync.  Not a big deal.
Mac 10.9.4 /Safari and Firefox (NoScript/AdBlockPlus/BetterPrivacy/Ghostey)/
Vista Home Prem (same add-on's)/Avast Free/Online Armor Premium Firewall/MBAM Premium)/ Mobile MBAM.