Author Topic: Script shield and webrep ?  (Read 1611 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline MDRockstar

  • Newbie
  • *
  • Posts: 10
Script shield and webrep ?
« on: June 11, 2012, 04:58:58 PM »
Hi all ! I really love avast but there are two things that need to be fixed. First the webrep do not show icon on google and the script shield is not working on chrome. Is there a bugfix release that is coming soon? I have a new installed windows 7 sp1 32 bits so i don't think this problem is on my side.  Thanks !

Offline mikaelrask

  • Avast Evangelist
  • Super Poster
  • ***
  • Posts: 1544
Re: Script shield and webrep ?
« Reply #1 on: June 11, 2012, 06:30:19 PM »
hey what version of chrome you using? usually a reboot of the system usually works. so try that out. that should fix the webrep if not try to re install it by remove it from the avast and then add it again.

what is the problem with the script shield?
Windows 8.1 amd a10-5700 64 bit
12 GB ram 1 tb hard drive. Avast 17, MBAM

Offline MDRockstar

  • Newbie
  • *
  • Posts: 10
Re: Script shield and webrep ?
« Reply #2 on: June 11, 2012, 06:58:10 PM »
Thanks for your help . I'm using chrome 19 latest version. The script shield is not scanning anything, 0 script scanned is it normal? . I have no other security program installed.
Avast latest version 7.0.1426. For the webrep i will reinstall like you said. thanks

Online Alikhan

  • Avast Evangelist
  • Super Poster
  • ***
  • Posts: 2024
Re: Script shield and webrep ?
« Reply #3 on: June 11, 2012, 08:22:30 PM »
The Script Shield is currently NOT working with Chrome 19. Also I think it's not with the latest version of Firefox.
Windows 10 Home 64-bit • Avast Internet Security (latest stable version) • Malwarebytes 3 Premium (latest) • Cryptoprevent • Google Chrome • CCleaner •

Offline Gopher John

  • Avast Evangelist
  • Super Poster
  • ***
  • Posts: 2005
Re: Script shield and webrep ?
« Reply #4 on: June 11, 2012, 08:48:02 PM »
Script Shield quit working when Firefox 12 was released, and still doesn't work with Firefox 13.  It also doesn't work with Opera 11.64.  The only time I see any activity with either of those 2 browsers is when I visit a Flash site and then it will trigger on scripting internal to the Flash presentation.  It works fine with IE8, but all IE is used for is updating Windows.
AMD A6-5350M APU with Radeon HD Graphics, 8.0GB RAM, Win7 Pro SP1 64bit, IE11
i7-3610QM 2.3GHZ, 8.0GB Ram,  Nvidia GeForce GT 630M 2GB, Win7 Pro SP1 64bit, IE 11
Common to both: AIS 17.8.2318, WinPatrol Plus, SpywareBlaster 5.5, Opera 12.18, Firefox 56.0.2, MBam Free, MCShield, CCleaner

Offline marc-d-l

  • Poster
  • *
  • Posts: 421
Re: Script shield and webrep ?
« Reply #5 on: June 12, 2012, 06:33:27 AM »
Working fine on my pc
Window 7 64 bits SP1 premium Avast 2014.9.0.2018  free, Firefox 29.0.1  MBAM, free spywareblaster, ABP,   Comodo firewall and a routerfirewall, Winpatrol.Superantispyware,Zemana Anti Logger.

Offline avastfan18

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 25
Re: Script shield and webrep ?
« Reply #6 on: June 12, 2012, 01:00:50 PM »
http://forum.avast.com/index.php?topic=99540.0
Download new avast! beta If you want script shield to be working with Google Chrome.