Author Topic: Mail icon appears in wrong session  (Read 4595 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

xyzzy

  • Guest
Mail icon appears in wrong session
« on: January 18, 2005, 10:18:51 AM »
Mail scanning icon appears for the first logged session (with windows XP Fast User Switching feature), not for the currently displayed session.
I log to account A. Then, with FUS, I log to account B. I start receiving mail. The icon is not here. I switch to account A, and the icon is present.

Bug, feature, does it happen to anybody else?

X.

Offline Eddy

  • Avast Evangelist
  • Maybe Bot
  • ***
  • Posts: 31196
  • Watching (over?) you
    • Malware removal, Biljart and other things.
Re: Mail icon appears in wrong session
« Reply #1 on: January 18, 2005, 10:27:16 AM »
Make sure that Avast was installed while logged in as administrator.

xyzzy

  • Guest
Re: Mail icon appears in wrong session
« Reply #2 on: January 18, 2005, 07:27:42 PM »
Avast was installed from Administrator account (not using RunAs). Users A and B belong only to Users group.


Offline vojtech

  • Avast team
  • Advanced Poster
  • *
  • Posts: 939
    • ALWIL Software
Re: Mail icon appears in wrong session
« Reply #3 on: January 20, 2005, 09:54:15 AM »
Are your mail accounts configured with 127.0.0.1 addresses ? If so, configure them as if avast was not there.

xyzzy

  • Guest
Re: Mail icon appears in wrong session
« Reply #4 on: January 20, 2005, 01:30:04 PM »
No, accounts are configured with names of my mail servers, so NOT like it was required for previous versions of Avast.

X.


Offline vojtech

  • Avast team
  • Advanced Poster
  • *
  • Posts: 939
    • ALWIL Software
Re: Mail icon appears in wrong session
« Reply #5 on: January 21, 2005, 09:49:57 AM »
I see, this problem was solved for the (mail) virus dialog, but not yet for the icon, so it is a known issue.

Offline Lisandro

  • Avast team
  • Certainly Bot
  • *
  • Posts: 67235
Re: Mail icon appears in wrong session
« Reply #6 on: January 22, 2005, 01:52:35 AM »
I see, this problem was solved for the (mail) virus dialog, but not yet for the icon, so it is a known issue.

Will it be corrected in the next update?
Do people know that avast will have a new version (not only build) soon?  :)
The best things in life are free.