Author Topic: Avast a sitovy stit  (Read 3436 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline jirivalta

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
Avast a sitovy stit
« on: January 25, 2013, 08:58:35 AM »
Dobry den prosim o radu postupnym vypinanim stitu sem zjistil ze sitovy stit mi  blokne  webstranku k memu oblibenemu radiu. a  tak  prosim jak to v avastu  udelat aby stit bezel a zaroven neblokoval  web. uz nevim jak dal  sitovy stit  nema i moznost zpravy v nastaveni, Predem diky moc

Offline lukas.hasik

  • Avast team
  • Advanced Poster
  • *
  • Posts: 904
  • Product manager of Mac AV and Cleanup
Re: Avast a sitovy stit
« Reply #1 on: January 25, 2013, 11:24:43 AM »
muzete zkusit nastavit v "Expert Settings" Weboveho stitu - "Skenovat provoz jen ze znamych prohlizecu" ?
Quality is also a feature.

Offline jirivalta

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
Re: Avast a sitovy stit
« Reply #2 on: January 25, 2013, 05:49:43 PM »
Zdravim tak to  nezabralo je to stale stejne

Offline lukas.hasik

  • Avast team
  • Advanced Poster
  • *
  • Posts: 904
  • Product manager of Mac AV and Cleanup
Re: Avast a sitovy stit
« Reply #3 on: February 07, 2013, 09:48:33 AM »
v tom pripade bych zkusil pridat inkriminovanou stranku do "Exclusions / Vyjimek"
Quality is also a feature.