Author Topic: avast licentie op andere pc's plaatsen  (Read 10890 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

davavg

  • Guest
avast licentie op andere pc's plaatsen
« on: May 05, 2013, 07:55:24 AM »
Hey,

ik heb een licentie voor 3 pc's gekocht okt 2011.
Dit voor 2 jaar, dus loopt nog tot okt 2013.
Ik heb een nieuwe pc en netbook gekocht, hoe zet ik de licenties van mijn oude pc en laptop over op mijn nieuwe pc en netbook?

Mvg

Maxstar

  • Guest
Re: avast licentie op andere pc's plaatsen
« Reply #1 on: May 07, 2013, 11:53:36 AM »
Hoi,

Je hoeft in principe niets te veranderen aan de licenties, je kan deze gewoon tijdens de installatie overzetten middels het licentie bestand (license.avastlic) van Avast.

Offline jefferson sant

  • Starting Graphoman
  • *
  • Posts: 6674
  • volunteer
Re: avast licentie op andere pc's plaatsen
« Reply #2 on: May 07, 2013, 04:14:16 PM »
Hoe de licentie-bestand invoegen in avast! Pro Antivirus 7.x.

Zodra u avast hebt gekocht! Pro Antivirus 7.x, een e-mail met uw licentie bestand als bijlage wordt verzonden naar het e-mailadres dat is opgegeven tijdens het aankoopproces. Deze instructies voor het invoegen van de licentie ervan uit dat u al hebt geïnstalleerd avast! Pro Antivirus 7.x op uw computer. Er zijn twee manieren om de licentie-bestand invoegen in avast! Pro Antivirus 7.x:

Voorkeursmethode


Alternatieve methode


Aangewezen methode voor het invoegen licentie bestand in avast! Pro Antivirus 7.x

De aanbevolen procedure is zeer eenvoudig en aanbevolen voor de meeste gebruikers van avast! Pro Antivirus 7.x. Net gaat u als volgt te werk:


Open de e-mail met uw licentiebestand, en afhankelijk van uw e-mail client software, opent u het bijgevoegde License.avastlic. Bijvoorbeeld, in Microsoft Outlook gewoon dubbelklikken op het bijgevoegde bestand License.avastlic.
Opmerking:
Sommige e-mail client software of web-based e-mail accounts kan niet beschikken over ingebouwde ondersteuning voor het openen van bijlagen. In dit geval moet u het bijgevoegde License.avastlic bestand ergens opslaan op uw computer, waar u kunt later gemakkelijk te lokaliseren, bijvoorbeeld op uw Windows-bureaublad, en dan gewoon dubbelklikken op het.Dan een dialoogvenster geopend met daarin uw License File Information. Klik op 'Yes' om de licentie bestand in te voegen met de weergegeven parameters.
Nadat de licentie succesvol inbrengen, wordt dit bevestigd in een ander dialoogvenster met informatie. Klik gewoon op 'OK'.Rechtermuisknop op het avast! systeemvak icoon en 'Subscription informatie' selecteer uit het menu.
De INSCHRIJVING scherm UW verschijnt in de avast! user interface waarin u kunt controleren of uw abonnement status ACTIVE en dat de vervaldatum komt overeen met de gekochte licentie.

Zodra de vergunning is ingebracht in avast! Pro Antivirus 7.x, kunt u doorgaan met de automatische updates te ontvangen voor 12, 24 of 36 maanden vanaf de datum van aankoop, afhankelijk van de gekochte licentie. Aan het einde van die tijd, is het noodzakelijk te kopen en plaats een nieuwe licentie bestand voor verder gebruik van het programma en beschermd tegen de nieuwste bedreigingen blijven.

Opmerking:
Normaal gesproken kun je installeren en gebruiken avast! Pro Antivirus 7.x voor een gratis 30-dagen proefperiode. Voor verder gebruik van het programma is het noodzakelijk om de licentie te kopen.Alternatieve methode voor het invoegen van het licentiebestand in avast! Pro Antivirus 7.x

De alternatieve procedure kan handig zijn als je wat problemen met de vorige methode, bijvoorbeeld ervaren als de *. avastlic bestandsextensie niet wordt geassocieerd met avast! Pro Antivirus 7.x, maar met een andere software-applicatie in uw systeemomgeving, enz. In dit geval moet je de volgende stappen te volgen:


Open de e-mail met uw licentiebestand, en afhankelijk van uw e-mail client software, sparen de bijgevoegde License.avastlic ergens op uw computer waar u later gemakkelijk te lokaliseren. Bijvoorbeeld, in Microsoft Outlook met de rechtermuisknop op het bijgevoegde License.avastlic bestand, selecteer 'opslaan als' uit het context menu,... En sla dit bestand op uw Windows-bureaublad.
Rechtermuisknop op het avast! systeemvak icoon en 'Subscription informatie' selecteer uit het menu,
... Of dubbelklikt u op het avast! Pro Antivirus bureaublad icoon om de avast openen! gebruikersinterface, in tabblad het linkervenster klik 'ONDERHOUD' en in het submenu uitgeklapt selecteer 'Subscription'.De INSCHRIJVING scherm UW verschijnt. Klik op de 'Insert licentiebestand' knop.Een dialoogvenster wordt geopend waarin u kunt bladeren door de bestanden op uw computer. Zoek het bestand License.avastlic, bijv. op uw Windows-bureaublad (zie instructies in stap 1.), en klik op 'Open'.
Een licentiebestand Information dialoogvenster verschijnt. Klik op 'Yes' om de licentie bestand in te voegen met de weergegeven parameters.
Na uw licentiebestand succesvol inbrengen, wordt dit bevestigd in een ander dialoogvenster met informatie. Klik gewoon op 'OK'.
Op de INSCHRIJVING scherm UW kunt u controleren of uw abonnement status ACTIVE en dat de vervaldatum komt overeen met de gekochte licentie.

Zodra de vergunning is ingebracht in avast! Pro Antivirus 7.x, kunt u doorgaan met de automatische updates te ontvangen voor 12, 24 of 36 maanden vanaf de datum van aankoop, afhankelijk van de gekochte licentie. Aan het einde van die tijd, is het noodzakelijk te kopen en plaats een nieuwe licentie bestand voor verder gebruik van het programma en beschermd tegen de nieuwste bedreigingen blijven.