Author Topic: Entries in "custom ini settings" section not retained.  (Read 2518 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline ggathagan

  • Newbie
  • *
  • Posts: 10
Entries in "custom ini settings" section not retained.
« on: September 26, 2013, 10:54:08 PM »
Within the "Community" section of each managed client, I wish to have the two "Community Features"settings disabled.
We are not an organization that wants its staff to be using Twitter, Facebook or any of the social networking sites while at work.

I could have sworn that there were settings in the properties of the computer catalog, but I don't presently see them there.

At any rate, examining the avast5.ini file on a client where I've manually changed those settings, there are 3 entries that seem to be germane:
PropertyCommunity=1
ShowRecommendationFeatures=0
UseSocialNetworkingFeatures=0

When I try adding adding these three entries into the "Custom ini settings" section of the AEA console's computer catalog properties, those additions don't remain.
If I go back and examine the settings, the custom ini section is blank

As such, I am required to manually disable them at each client after every installation.
Can someone tell me why this is so?

Offline dshetter

  • Newbie
  • *
  • Posts: 13
Re: Entries in "custom ini settings" section not retained.
« Reply #1 on: September 26, 2013, 11:00:29 PM »
Did you include the heading for the custom ini section? Such as:

Code: [Select]
[Common]
SoundsEnabled=0

Offline ggathagan

  • Newbie
  • *
  • Posts: 10
Re: Entries in "custom ini settings" section not retained.
« Reply #2 on: September 27, 2013, 09:57:30 PM »
Talk about mental vapor lock!!

You had it exactly.
Thank you for pointing that out.