Author Topic: [9.0.2006] Chrome plugin did not update  (Read 2520 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

AndreiRC

  • Guest
[9.0.2006] Chrome plugin did not update
« on: October 15, 2013, 09:13:57 PM »
Hi,

I just noticed something now when I updated Chrome to the latest version. The Chrome Avast! plugin remains at version 8.0.8 (not even sure if that was the latest one from version 8 ) after today's Avast! update to version 9.0.2006. I went in Developer Mode to try and force an update, but nothing happens.

Anyone experiencing the same issue?
« Last Edit: October 15, 2013, 09:17:18 PM by AndreiRC »

Offline Secondmineboy

  • Avast Evangelist
  • Massive Poster
  • ***
  • Posts: 3645
Re: [9.0.2006] Chrome plugin did not update
« Reply #1 on: October 15, 2013, 09:20:02 PM »
Windows 10 1909, 4 GB DDR3 RAM, 500 GB 5400 RPM HDD, 1366 by 768 LCD Screen, Intel Core i3 5010U Dual Core, Intel HD Graphics 5500
HUAWEI P30 Pro. Android 10

AndreiRC

  • Guest
Re: [9.0.2006] Chrome plugin did not update
« Reply #2 on: October 15, 2013, 09:24:24 PM »
I have to uninstall the old version, because otherwise it won't let me download the new version.

Offline Secondmineboy

  • Avast Evangelist
  • Massive Poster
  • ***
  • Posts: 3645
Re: [9.0.2006] Chrome plugin did not update
« Reply #3 on: October 15, 2013, 09:26:25 PM »
Just go Tools and Plugins then uninstall it by clicking the rubbish bin.

Then install the new version.
Windows 10 1909, 4 GB DDR3 RAM, 500 GB 5400 RPM HDD, 1366 by 768 LCD Screen, Intel Core i3 5010U Dual Core, Intel HD Graphics 5500
HUAWEI P30 Pro. Android 10

AndreiRC

  • Guest
Re: [9.0.2006] Chrome plugin did not update
« Reply #4 on: October 15, 2013, 09:28:05 PM »
That worked very easily.

Thank you!