Po tom co sa mi automaticky nainstalovala nova verzia 2014.9.0.2006, mam viacero problemov. Pouzivam Windows Vista SP2 HP Eng a Comodo firewall.
Po prvom spusteni a taktiez po dvoch restartoch mam stale tieto problemy:
- program PTB Sync sa pri starte nespustil, ani manualne nesiel spustit, ani po vypnuti Avast stitov, nasledujuci den sa spustil a dnes opat nie
- program FF nejde spustit, v spravcovi je zamrznuty proces, ani jeho ukoncenie a dalsi pokus nepomaha
- program IE nejde spustit, po chvili sa spusti ale mrzne uz od zaciatku, uplne, je nepouzitelny
- v programe FreeCommander XE mrzne odstranenie suboru, vyprazdnenie kosa, standardne ukoncenie programu, program nie je nainstalovany v priecinku Program Files, ale na inom disku ako portable, Avast okno analyzy sa zobrazilo len raz pri prvom spusteni, vysledok bol ze vsetko je OK
- program DVB Dream, ktory bol nastaveny aby nahral TV program sa spustil, no nahravanie nie, asi po 20 min. som zaregistroval okno Avast, ktore tam zostalo asi 2 minuty, potom som ho zrusil, nasledne slo zapnut nahravanie manualne
- dalsi den sa program DVB Dream neda spustit vobec
- vo vsetkych pripadoch som skusal vypnut vsetky Avast stity, nepomohlo to ani raz
- menej podstatne - ikona siete sa zobrazuje ako odpojena, cervene x, do siete sa ale dostat mozem a tiez internet funguje
Vsetky problemy zacali ihned po instalacii novej verzie Avast.
Prosim vas tymto o pomoc, kde a ako mozem nove funkcie Avast 2014 vypnut, aspon kym sa neopravia vsetky bugy, prip. ako dosiahnem downgrade na starsiu funkcnu verziu.
Dakujem.
Edit: Doplnujem, pouzivam najnovsie verzie programov uvedenych vyssie. Paradoxne ale nemam problem so spustenim niekolko rokov stareho prehliadaca Orca Browser.
Edit2: Tak dalsi problem, analyza, ktora ma trvat zvycajne 15 sekund mi pri viacerych suboroch trva desiatky minut a viac, momentalne averscheduleservice.exe trva uz asi 2 hodiny, zamerne som to nechal bezat, myslim ze ak to nestopnem, tak to bude trvat vecne.
Edit3: Tak ked zatvorim okno s analyzou, ta sa spusti znova a ta uz trva skutocne 15 sekund, potom vyskoci ze ziadny problem nenajdeny, to sa mi uz stalo min. 2x.
Dalsie info, PO TROCH DNOCH(!!) sa spustil Firefox, heureka! A rovnako aj PTB Sync a je mozne zapnut aj DVB Dream, takze to nieco pri starte blokuje niektore vybrane aplikacie, mozno teda staci opravit tento jeden bug.