Author Topic: AVAST imi blocheaza unele adrese de net  (Read 19776 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Prince_VLAD

  • Guest
AVAST imi blocheaza unele adrese de net
« on: December 12, 2013, 05:26:18 PM »
Totul a inceput aseara. Banuiesc ca avast a facut un update ceva....si dintr-o data nu mai puteam sa accesez anumite adrese pe net, nici cu Firefox , nici cu IE. Intai am crezut ca e de la flashplayer ca abia facusem un update, am reinstalat, la fel facea. Apoi am zis ca poate e de la un update a lui firefox. Am dezinstalat firefox si  am instalat din nou, tot asa facea. M-am uitat la setari am vorbit cu oamenii de la provider, nu era de la ei, mai ales ca unele  adrese mergeau (gsp.ro, dcnews.ro etc). Cele care nu mergeau , si bine ca nu mergeau ca altfel nu ma prindeam , erau google.ro, google.com , yahoo.com , yutube.com , ca atat am incercat pana sa imi pierd rabdarea. Dupa ce am incercat tot am zis "ma ia sa vedem daca nu cumva e de la avast" si i-am dat disable. Ei bine...dupa ce am dat disable a mers tot f bine .....Deci e de la avast ! Intai am dezinstalat si am reinstalat si tot la fel facea. M-am uitat in setari am pus la excluderi IE si mozilla, tot asa facea...Sant disperat !!!!!!! Ma scoate din sarite situatia asta. Folosesc avastul de 15 ani si nu am avut asemenea probleme. Probabil au pus ceva un kkt in updateurile astea sau la program insasi si intra in conflict cu browserele sau cu sistemul de operare sau cu amandoua.
Folosesc avast freeware si am Win 7 ultimate  64x edition. Pc ul meu nu are nimic merge perfect in rest. Browserele merg perfect DOAR daca dezactivez avastul. Daca nu aveam 15 ani de folosinta la avast , il dadeam dracului si puneam altul, insa asa vreau sa fiu sigur ca am facut tot ce am putut. Va rog ajutat-ma ca mi-am pierdut rabdarea...

Prince_VLAD

  • Guest
Re: AVAST imi blocheaza unele adrese de net
« Reply #1 on: December 13, 2013, 04:45:52 PM »
Nu stie nimeni taica ???

thug4real

  • Guest
Re: AVAST imi blocheaza unele adrese de net
« Reply #2 on: December 14, 2013, 09:56:06 PM »
Din ce descrii tu aici, e clar ca e de la AOS(avast online security)plugin, banuiesc ca deobicei faci express install atunci cand instalezi avast. Nu e prima data in forum cand vad o problema similara cu a ta. Sfatul meu e sa dezinstalezi avast-ul, si sa faci un custom install, si sa debifezi de la tools browser protection. Ca sfat(depinde de tine), singurul lucru care il instalez din programele aditionale pe care le ofera avast e Rescue disc(folosit pentru dezinfectarea pc-urilor infectate), dar daca nici asta nu te intereseaza, atunci deselecteaza tot din sectiunea tools si instaleaza doar antivirusul. Singurul lucuru care l-am observat la programele aditionale pe care le ofera avast e ca uneori iti pot crea probleme(nu prea vad beneficii in securitate). La final fa si un scan cu CCleaner.

Sper ca asta va rezolva problema ta!

Numai bine,

RealNature

Prince_VLAD

  • Guest
Re: AVAST imi blocheaza unele adrese de net
« Reply #3 on: December 17, 2013, 04:17:22 PM »
Ma crezi noob ? Instalez MEREU CUSTOM, doar prostii instaleaza express , sa dea next mai departe ca bizonii sa scape mai repede...! Ce tool browser protection ? Ce-s aiurelile astea ? Varianta free care o folosesc nu are asa ceva....Bey tata nimeni nu stie nika aici vad. De ce naiba au mai facut forumul asta ma intreb...?

thug4real

  • Guest
Re: AVAST imi blocheaza unele adrese de net
« Reply #4 on: December 17, 2013, 04:53:47 PM »
Pai cu o asemenea atitudine nu cred ca vei primi ajutor. Nu te cred in nici un fel, pur si simplu incerc sa te ajut. Daca nu ti-a fost de folos, sfatul meu e sa incerci in sectiunea English.