Author Topic: Problem with Exceptions  (Read 1650 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

REDACTED

  • Guest
Problem with Exceptions
« on: November 06, 2014, 02:02:51 PM »
 Good Morning.

 I'm work in one software house who have one software with Indy TCP/IP Server and Client.
 The problem is, I'm put my path base on exception and the anti vĂ­rus delete my software.
 We got the same reason, with or without exception set.
 The great problem is, I'm have my software on 1400 client's and for this, my solution is uninstall Avast or deactive the same on my client's.
 But I'm want use the Avast but conj I'm no have other options.
 What I'm due on this case ????

Offline Eddy

  • Avast Evangelist
  • Maybe Bot
  • ***
  • Posts: 31197
  • Watching (over?) you
    • Malware removal, Biljart and other things.
Re: Problem with Exceptions
« Reply #1 on: November 06, 2014, 06:16:49 PM »
What os/sp?
What exact version of avast?
How/where did you set the exclusions?

REDACTED

  • Guest
Re: Problem with Exceptions
« Reply #2 on: November 25, 2014, 11:52:56 AM »
So I have the same issue - upgraded to the free 2015, responded yes to a window suggesting speeding up my PC by removing useless programs etc. After reboot, keboard now doesn't work (standard usb connected). As I have a password on it... renders the whole thing useless. Fabulous after just spending 2 hours doing the books for my husband's business. Not happy.
Any suggestions on how I might be able to go back to a previous restore point given I can't even sign on? Would that even work?



Offline Eddy

  • Avast Evangelist
  • Maybe Bot
  • ***
  • Posts: 31197
  • Watching (over?) you
    • Malware removal, Biljart and other things.
Re: Problem with Exceptions
« Reply #3 on: November 25, 2014, 11:56:30 AM »
No you don't have the same problem.
You have a entirely different problem.
Please start your own thread.

REDACTED

  • Guest
Re: Problem with Exceptions
« Reply #4 on: November 25, 2014, 12:03:31 PM »
Sorry.. I was viewing a thread about keyboard being killed after running an Avast clean. Not sure how I landed up on this thread. Only just registered.