Author Topic: Wifi Disconnects Every Couple to Few Hours with New Version  (Read 1413 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Callie

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
Wifi Disconnects Every Couple to Few Hours with New Version
« on: March 30, 2015, 11:55:37 AM »
I have AVAST Internet Security 2015, and it hasn't been giving me trouble until the update. Then my wifi would disconnect every few hours or so, I restored my computer to before I upgraded to the new version. My wifi was working fine with no drops for a few days. I decided to give it a go again with a clean installation by downloading AVAST Free Anti Virus then using my licence to upgrade to AIS 2015. In the past 8 hours my wifi has disconnected 3 times. Would greatly appreciate a solution to this problem. Thank you. :).

Offline kolar

  • Avast team
  • Jr. Member
  • *
  • Posts: 31
Re: Wifi Disconnects Every Couple to Few Hours with New Version
« Reply #1 on: March 30, 2015, 01:22:44 PM »
Hi,

do you have latest drivers for your wifi installed?

Offline Callie

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
Re: Wifi Disconnects Every Couple to Few Hours with New Version
« Reply #2 on: March 30, 2015, 10:26:21 PM »
Yes my wifi is up to date.

Offline Endt

  • Avast team
  • Full Member
  • *
  • Posts: 140
Re: Wifi Disconnects Every Couple to Few Hours with New Version
« Reply #3 on: April 01, 2015, 04:01:11 PM »
Hi there,

thanks for the report! To find where the problem is, we will need some information. The easiest way how to provide it to us is to use Avast support tool. (info about it and how to use it - https://www.avast.com/en-us/faq.php?article=AVKB33). Send the package through the interface to use (there is an option for it) and then post the package id here, please :)

Hope to hear from you soon,
B.