Author Topic: Avast SecureLine VPN / Systeem onbeschermd na installeren Secureline  (Read 2547 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Peter420

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
Geacht forum,
Ruim een maand geleden heb ik SecureLine geïnstalleerd boven op mijn gekochte Avast internet Security.
Nu blijkt dat om mij duistere redenen Avast Internet Security wordt uitgeschakeld en mijn systeem dus onbeschermd is. Ik zie dan de melding "uw systeem is onbescherm; de achtergrond service voor Avast is niet actief met een knop om alles op te lossen.
Vaak lukt het om zo Avast Internet Security weer op te starten.
Er wordt dan aangegeven dat "de beveiligde verbinding is uitgeschakeld en door te kiezen voor oplossen is alles weer ingeschakeld. Na 1-2 uur is het systeem weer onbeschermd.
Soms lukt het ook niet en reageert Avast nergens meer op en moet ik het systeem rebooten.
wat is er aan de hand en hoe krijgt ik dit goed. 
Alvast bedankt.
Groet, Peter
ReplyQuoteNotify

Offline Rednose

  • Pirate Party Member
  • Avast ├ťberevangelist
  • Massive Poster
  • *****
  • Posts: 3737
  • Bits of Freedom : https://www.bof.nl
    • Nederlandstalig Avast! forum
Re: Avast SecureLine VPN / Systeem onbeschermd na installeren Secureline
« Reply #1 on: January 17, 2016, 03:46:55 AM »
Hoi Peter :)

Dit is wel heel erg raar.

Ik weet niet of Engels een probleem voor je is, maar volg de volgende tutorial https://forum.avast.com/index.php?topic=53253.0
en voeg de gevraagde logs toe aan je volgende post.

Ik vraag essexboy dan om je te helpen.

Groetjes, Red.
OS: Win 10 / iOS 15 / Debian 11 / Tails 4
Real Time: Avast Premium Security
On Demand: Malwarebytes
VPN: NordVPN ( NordLynx ) with CyberSec