Author Topic: How to fix "Play all"  (Read 2947 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline YLAP

  • Avast Evangelist
  • Super Poster
  • ***
  • Posts: 2119
How to fix "Play all"
« on: January 20, 2006, 04:56:13 PM »
Hello. I wonder if someone had this very small problem with "Play selection" and "Play all" function in common tasks. Just it don't works anymore. I know it's "very big problem"  ;D but if someone knows why it happened...  ;)

Offline mauserme

  • Massive Poster
  • ****
  • Posts: 2475
Re: How to fix "Play all"
« Reply #1 on: January 21, 2006, 02:48:07 PM »
I have the same problem on two PCs.  I think it started about the same time I upgraded Nero 6 to Nero 7 so it might be related to Nero Showtime.  But I haven't tested this yet so that might be coincidence.
"If at first you don't succeed keep on sucking 'till you do succeed" - Curley Howard in Movie Maniacs (1935)

Offline YLAP

  • Avast Evangelist
  • Super Poster
  • ***
  • Posts: 2119
Re: How to fix "Play all"
« Reply #2 on: January 21, 2006, 09:12:59 PM »
I don't think it's Nero, because I have Nero 6 here. "Play all" JUST stoped working, with no reason at all...  :-\ Eh, who cares  ;D Just small bug on WinXP!  ;D

Offline mauserme

  • Massive Poster
  • ****
  • Posts: 2475
Re: How to fix "Play all"
« Reply #3 on: January 21, 2006, 10:33:29 PM »
Eh, who cares

Well, I had stopped caring about it until you brought it up ...   Now its bothering me again.

Windows support lists 2 possible causes with solutions.

http://support.microsoft.com/kb/555409/en-us

http://support.microsoft.com/kb/303558/en-us

Unfortunately neither of these applied to me but they might help you.
"If at first you don't succeed keep on sucking 'till you do succeed" - Curley Howard in Movie Maniacs (1935)