Author Topic: Windows 10 error - SECURITY_PRODUCT_STATE_ON(error 02000000)  (Read 6465 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline it.support

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
Windows 10 error - SECURITY_PRODUCT_STATE_ON(error 02000000)
« on: December 06, 2016, 06:10:41 PM »
Have a machine which is reporting error above some 3 times per second. Several posts on line with same error but with other security software. Wondered if anybody else was having same problem when using Avast and importantly if there is a fix?

Offline .: Mac :.

  • Avast √úberevangelist
  • Ultra Poster
  • *****
  • Posts: 4922
Re: Windows 10 error - SECURITY_PRODUCT_STATE_ON(error 02000000)
« Reply #1 on: December 07, 2016, 03:47:47 AM »
Is this machine running the insider build of Windows 10? Current insider build has issues with many AV products, including avast
"People who are really serious about software should make their own hardware." - Alan Kay

Offline it.support

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
Re: Windows 10 error - SECURITY_PRODUCT_STATE_ON(error 02000000)
« Reply #2 on: December 07, 2016, 01:58:28 PM »
Running Windows 10 Enterprise Version 1607 OS Build 14393.447 64 Bit. We have several identical machines same OS and versions etc but only seem to have this error on one of them.
THANKS

Offline it.support

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
Re: Windows 10 error - SECURITY_PRODUCT_STATE_ON(error 02000000)
« Reply #3 on: December 07, 2016, 02:46:27 PM »
Just rechecked machine and errors stopped. Cant see any suggestion of why but seems OK.

Offline .: Mac :.

  • Avast √úberevangelist
  • Ultra Poster
  • *****
  • Posts: 4922
Re: Windows 10 error - SECURITY_PRODUCT_STATE_ON(error 02000000)
« Reply #4 on: December 08, 2016, 05:28:27 AM »
Let us know if this occurs again.

Cheers,
Mac
"People who are really serious about software should make their own hardware." - Alan Kay

Offline andryxan

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
Re: Windows 10 error - SECURITY_PRODUCT_STATE_ON(error 02000000)
« Reply #5 on: October 05, 2017, 05:29:29 AM »
I have over 50 computers with Windows 10 - Pro (fully updated as of 4/10/2017). All computers hav Avast Endpoint Protection v8.0.1609.  All computers are experiencing the same error.  After removing Avast Endpoint Protection, the error disappears, but after installation it reappears. Help me to fix this.