Author Topic: Main interface loading speed issue  (Read 1516 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline RejZoR

  • Polymorphic Sheep
  • Serious Graphoman
  • *****
  • Posts: 9343
  • We are supersheep, resistance is futile!
    • RejZoR's Flock of Sheep
Main interface loading speed issue
« on: January 25, 2017, 07:09:11 PM »
Main interface seems to generate itself from scratch every time you open it, taking really long time (we are talking 15seconds in a "Loading..." phase with the loading animation on my HP X2 hybrid netbook. It even takes 2-3 seconds on a system in my signature. Which is A LOT for such system.

Can the interface be slowly generated and loaded into memory few seconds after the system boot, making it instantly ready to the user in a pre-loaded form, making it instantly accessible without the "Loading" thing which really takes way to long.

I know users don't open it 50 times every day, but it'll annoy the hell out of users when they'll want to open it and it'll take this long.
Visit my webpage Angry Sheep Blog

Offline MartinZ

  • Moderator
  • Advanced Poster
  • *
  • Posts: 1069
  • Product Manager
Re: Main interface loading speed issue
« Reply #1 on: January 25, 2017, 07:24:40 PM »
We know the cause and working on fix

Offline RejZoR

  • Polymorphic Sheep
  • Serious Graphoman
  • *****
  • Posts: 9343
  • We are supersheep, resistance is futile!
    • RejZoR's Flock of Sheep
Re: Main interface loading speed issue
« Reply #2 on: January 25, 2017, 11:33:55 PM »
Excellent.
Visit my webpage Angry Sheep Blog