Author Topic: Think I found a small bug  (Read 5241 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Lars-Erik

  • Avast Evangelist
  • Sr. Member
  • ***
  • Posts: 394
    • Lars-Erik Østerud
Think I found a small bug
« on: February 06, 2004, 12:34:04 PM »
On the mail-scanner go to "Heuristic settings"
Set the slider on "Custom"
Go to "Heuristic - Advanced"
Change "Waring count" to "3"
Press "OK"
Go back into the settings "Heuritics" and just click OK
Go back into the settings "Heuritics" again
Go to "Heuristic - Advanced"
Check all the values (they are now all "0")
www.osterud.name - ICQ: 7297605 - AIM/Yahoo/Facebook/Skype/Astra: LarsErikOsterud

Offline sedina

  • Avast team
  • Sr. Member
  • *
  • Posts: 237
Re:Think I found a small bug
« Reply #1 on: February 06, 2004, 05:19:36 PM »
hi, oppps  ??? ... thanks. I will fix it... pavels

Offline sedina

  • Avast team
  • Sr. Member
  • *
  • Posts: 237
Re:Think I found a small bug
« Reply #2 on: February 06, 2004, 06:33:33 PM »
fixed... it will be in the next program update... thanks! pavels

Offline hugoboss

  • Newbie
  • *
  • Posts: 7
Re:Think I found a small bug
« Reply #3 on: February 07, 2004, 05:37:19 AM »
found a small mouse error;

-start the avast antivirus
-rightclick on the program for the menu to popup
- move the mouse from start scan to new submenu
- sub sometimes disappears


Offline Tipton

  • Avast Evangelist
  • Advanced Poster
  • ***
  • Posts: 796
  • That 70's Car
Re:Think I found a small bug
« Reply #4 on: February 07, 2004, 05:36:51 PM »
I also notice when you right click on the scanner for the menu to pop up, that sometimes the cursor is the little white hand, other times it is an arrow, and yet other times it is the criss cross arrow that you usually use to move the screen around. This is when you move your cursor down the list of items in the program menu.

Douglas
"I have lived through alot of horrible things in my life.......some of which actually happened"

Offline Jeccu

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 48
Re:Think I found a small bug
« Reply #5 on: February 07, 2004, 11:09:02 PM »
Hello everyone! I'm new here.
Is this some kind of a bug:
Avast! Home will show the popup window "Warning! A Virus Was Found!" every time the scanner finds a virus even if I choose "Don't show this dialog next time".

Thanks!

-Jeccu-
Intel Celeron 2.4GHz, 768MB DDR RAM, 40GB + 30GB HD
Windows XP Home SP2 + Mozilla Firefox + OE6, NOD32, Ewido Security Suite Plus
Telewell TW-EA500 (ADSL + NAT Router + Firewall)

Offline Lisandro

  • Avast team
  • Certainly Bot
  • *
  • Posts: 67255
Re:Think I found a small bug
« Reply #6 on: February 24, 2004, 05:32:09 AM »
fixed... it will be in the next program update... thanks! pavels

Are you sure...?
The Heuristics of Internet Mail for me (4.1.353) are continuous going to zero  :'(
The best things in life are free.

Offline Datagg

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 219
  • Perceive things that you cant see
    • Girlfriends Lingerie
Re:Think I found a small bug
« Reply #7 on: February 24, 2004, 08:06:30 AM »
I mentioned this in another post, but wasnt really about that so ill mention it here, is there anyway in the next update that there be some kind of a option to shut off notifiers or have it not try to jump on top of a online game being played. The reason why I mention this, is when I was playing a heavy handed online game of Half life, the notifier came up and caused such bad laaag in the game it was unplayable till the notice went away, and when i tried to click it it didnt respond for it was like comiing on and off, trying to be the top window. Does that make sense???? Anyways just a thought I had. Its happened with other games I play also, online and standalones.

Thanks
X64
GA-K8N-SLI
AMD 64 3500+
Nvidia Nforce4
e-Geforce 6800GT - PCI-E 256M
Gig of PC3200 DDR2

Offline sedina

  • Avast team
  • Sr. Member
  • *
  • Posts: 237
Re:Think I found a small bug
« Reply #8 on: February 24, 2004, 11:35:08 AM »
Techincal: I have tested it now and it works ;-) I used steps which Lars-Erik had written. Can you post precise steps to reproduce that problem? thanks! btw: did you restart your computer after installing new version (353)? pavels

Offline Lisandro

  • Avast team
  • Certainly Bot
  • *
  • Posts: 67255
Re:Think I found a small bug
« Reply #9 on: February 24, 2004, 01:52:54 PM »
Techincal: I have tested it now and it works ;-) I used steps which Lars-Erik had written. Can you post precise steps to reproduce that problem? thanks! btw: did you restart your computer after installing new version (353)? pavels

No, unfortunatelly not... I do not go there very frequently but when I try, the fields are empty. I'll try to follow this a little closer  :-[
The best things in life are free.