Author Topic: Slow running - multiple openings  (Read 726 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline bobfletcher

  • Newbie
  • *
  • Posts: 4
Slow running - multiple openings
« on: May 24, 2021, 04:38:49 PM »
My Avast Browser has become incredibly slow to load and browse.
By accident I have just noticed that despite having only one window open for Avast Browser, Task Manager is showing Avast has opened itself 16 times!
I don't know if this is the cause of slow running, but if it is, what do I do to get things back to how they should be?

Offline schmidthouse

  • VIRUS FREE A Long Time
  • Avast Evangelist
  • Starting Graphoman
  • ***
  • Posts: 7078
  • When you think you know, Think Again
Re: Slow running - multiple openings
« Reply #1 on: May 25, 2021, 05:48:21 AM »
Hi
You'll probably have better response in the Secure Browser Forum:

https://forum.avast.com/index.php?board=78.0
***HP ENVY 15K LT W10 Pro 21H1 64Bit/750GB HD/16GB Ram/Avast Premium 21.9.2493b/Secureline VPN v.5.12.5699b/ADU v.21.3b/ASB v.94.0b/SANDBOXIE-plus/MailWasherPRO
**HP Compaq 8510p LT W10 Pro 20H2 64Bit/1TB HD/8GB Ram/WD/ADU v.21.3b/SANDBOXIE/MailWasherPRO/HotSpot Shield
     
RIP*Dell Inspiron XPsp4 PRO 32Bit/Avast(since 2002)18.8.2356/WP/Comodo FW 3.14/Secureline/Comodo IceDragon v.40
LAYERED SECURITY SOFTWARE

Offline mauricioleonleon

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
  • Siempre activo!
    • Atlas
Re: Slow running - multiple openings
« Reply #2 on: May 27, 2021, 10:45:21 AM »
I don't know much about it, but something similar happened to me and when I updated the platform everything returned to normal